pedagogjobb.se

Logga

Gitarrpedagog

Ansök nu

Gitarrpedagog

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?
Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.se

Kulturskolan Enköping ligger centralt i Enköping. Vi är ett härligt gäng lärare och pedagoger som tillsammans möter ca 1100 barn och unga i kommunen varje vecka. Våra ämnen är inom musik, dans, teater/musikal, film och musikproduktion. Vi har även undervisning på grundskolor utanför centralorten.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker en engagerad och positiv gitarrpedagog till Kulturskolan Enköping.
Tjänsten innebär undervisning enskilt och i grupp i både klassik gitarr och elgitarr. Du är en del i utvecklandet av gitarrensemble/orkester och är även engagerad i rock/popband.
Tillsammans med kollegor är du en del i Kulturskolans konserter och föreställningar.
Du tar en aktiv roll i arbetslagen och i utvecklandet av Kulturskolans verksamhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
Är utbildad gitarrpedagog som inspireras av mötet med barn och unga och att få eleven att utveckla sitt allra bästa jag.
Tar ansvar för sin uppgift. Strukturerar själv sitt angreppssätt och driver sina processer vidare.
Har god förståelse för hur människan tar till sig kunskap och människors olika förutsättningar. Anpassar sättet att förmedla sitt budskap till mottagaren.

Arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Förändrar sin inriktning när målen ändrar sig.

Arbetar bra med andra människor. Relaterar sig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

ÖVRIGT
För tjänsten krävs körkort.
Provtjänstgöring kommer tillämpas.
Antagning sker löpande vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas under annonseringsperioden.

Dela detta jobb

Logga
Gitarrpedagog

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen