pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Gemla förskola söker förskollärare

Företag Växjö kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-28

Ansök nu

Gemla förskola söker förskollärare

Om tjänsten

Välkommen till Gemla förskola! Gemla förskola befinner sig i en vacker grön miljö, strax utanför centralorten Växjö. På en förskola där alla som arbetar där, tillsammans skapar en professionell utbildning för alla våra barn. En arbetsplats där vi har roligt och är stolta över vårt vår utbildning. Vi söker nu en förskollärare till avdelningen Trollet som är avdelningen för barn mellan 1-4 år. Du kommer att arbeta med erfarna pedagoger, en förskollärare och en barnskötare. Vi söker dig som vill arbeta på en förskola med utbildade, nyfikna och innovativa pedagoger. På förskolan strävar vi efter att vara genuint intresserade av varje barn vi möter. Du som pedagog tar ansvar över hur du bemöter dina medmänniskor och du ger våra barn förutsättningar för stimulans, nyfikenhet, möjlighet att utrycka sig och känna att man lyckas varje dag! Du får möta de yngsta barnen under deras första tid på förskolan och erbjuda dem trygghet och spännande utmaningar under hela dagen. Som förskollärare ansvarar du för det pedagogiska innehållet i undervisningen och för det målinriktade arbetet som främjar barns utveckling och lärande. Du ska vara trygg i den pedagogiska dokumentationen och bedriva undervisningen systematiskt. På förskolan har förskollärarna gemensamma möten var fjortonde dag, där man stöttar varandra i sitt uppdrag. Det är viktigt att man inte känner sig ensam. Vi söker en förskollärare tillsvidare på 100%.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Även du som är i slutet av din utbildning till förskollärare kan bli aktuell för anställning men kan inte få tillsvidareanställning som förskollärare förrän din legitimation är klar. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete. Som person är du trygg i dig själv och har hög social kompetens och samarbetsförmåga, det handlar om grupparbete från morgon till kväll. Du ska kunna kommunicera bra på svenska i både tal och skrift och vara aktiv i det pedagogiska systematiska kvalitetsarbetet. Din nyfikenhet och tro på barnet är en viktig grundkomponent. Du är noggrann och förbereder dig väl, du tar ansvar och bygger tillit med både barn och vuxna. Låter detta intressant? Vi ser fram emot din ansökan och kan garantera att du kommer hamna på en härlig förskola med ett härligt gäng!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!

Anställningen

Omfattning

Heltid

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Tillträde 2023-01-01 eller enligt överenskommelse.

Antal tjänster

1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum

2022-09-28

Referensnummer

UTBF 403/22

Kontakt

Eva Nordfält

Rektor

0470-79 64 91

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter

0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Dela detta jobb

Gemla förskola söker förskollärare

Växjö kommun