pedagogjobb.se

Logga

Fritidspegagog till IES Skellefteå

Ort
Utgår

2020-02-17

Ansök nu

Fritidspegagog till IES Skellefteå

Vill du dela med dig av din kunskap? Är du entusiastisk och brinner för att bygga en helt ny IES-skola från början?


Vi söker behörig personal till vårt fritidshem som vill jobba i samverkan med övriga verksamheter på skolan, med elever i årskurserna F-6. Fritidspedagoger/lärare jobbar i team årskursvis.


Det är viktigt att du är förtrogen med fritidshemmets styrdokument och tillsammans med övrig personal klarar av att levandegöra läroplanen och Engelska skolans värdegrund i det dagliga arbetet.


Vi söker positiva och flexibla personer som ser möjligheter istället för hinder. Du måste ha lätt för att samarbeta såväl med kollegor som med ledning på skolan.


Tillträde sker i januari eller enligt överenskommelse.


Vi ser fram emot din ansökan vilken du sänder till recruitment.skelleftea@engelska.se. Rekrytering sker löpande, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt. Märk ansökan med ”IES Skellefteå Fritidshem". Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningsperiodens slut.


IES är stolta över sina medarbetare och har tagit fram en metod för att skapa en lugn och trygg skolmiljö. Detta gör att våra lärare får mer tid till att dela sin kunskap, både med elever och kollegor. Din egen undervisning som lärare från Sverige sker på svenska men kollegor emellan talar vi engelska.


Besök vår hemsida www.engelska.se, där hittar du mer information om oss och alla våra skolor.


Internationella Engelska Skolan, grundad år 1993 av Ms. Barbara Bergström, är en etablerad friskoleorganisation som ständigt utvecklas och expanderar. IES Skellefteå öppnade hösten 2019 med årskurserna F-8 i nyrenoverade lokaler på Brännavägen i Skellefteå.


Skolan är tvåspråkig och följer svensk läroplan. För mer information om vår skola eller organisation, besök vår hemsida www.engelska.se.


IES Skellefteå erbjuder en unik möjlighet att arbeta i en internationell och stimulerande miljö där engagemang, professionalism och det engelska språket är gemensamma nämnare. De akademiska förväntningarna är höga och vi arbetar i en lugn miljö där förutsättningarna för undervisning och lärande är goda.

Dela detta jobb

Logga
Fritidspegagog till IES Skellefteå

Internationella Engelska Skolan i Sverige AB