pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Södra skolan är en mångkulturell F-6 skola med ca 200 elever, skolan är belägen nära centrum. Nu har du chansen att vara med om något speciellt! Det byggs just nu en ny Södra skola precis bredvid den befintliga skolan.

Södra skolan är jämställdhetsmärkt vilket genomsyrar vår verksamhet. Det skapar medvetenhet hos såväl elever som personal och här finns flera olika nationaliteter och språk. Våra elever blir förstående inför människors olikheter, de blir goda förhandlare, duktiga konfliktlösare och har lätt för att samarbeta.

Arbetssättet på Södra skolan präglas av flexibilitet och mycket god samverkan bland personal, elever och föräldrar. Vi arbetar lösningsinriktat utifrån varje elevs förutsättningar. 

Arbetsuppgifter
Du kommer tillsammans med övriga fritidspedagoger ansvara för fritidshemmet samt ingå i arbetslag med lärare under skoltid. 

Vi söker dig som är elevernas trygga bas och kan lyfta varje elev till att våga lyckas samt stimulera eleverna att utmana sig själva. Du har förmåga att göra undervisningen lust- och lärandefylld med tydlig fokus på kap 1, 2 och 4 i läroplanen. 

I uppdraget ingår planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. I fritidshemmets verksamhet sker en ständig utveckling genom skapande arbete, musik, lek och fysisk aktivitet.

Vi ser att du är en inspirerande person med förmåga att utveckla din egen undervisning utifrån elevernas behov. 

Tillräckliga kvalifikationer
- Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem.

- Har god kunskap om fritidshemmets läroplan. 

Personliga egenskaper
Som person vill vi att du är ansvarstagande och trygg i dig själv. Du ska vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor.

Det är meriterande om du har...

- Tidigare erfarenhet av arbete i fritidshem och skola gärna en mångkulturell skola.

- Har erfarenhet av elever med särskilda behov.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställningar på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ detta i samband med ansökan, så att det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Lotta Arenvall, rektor, tel 023-82625

Fackliga företrädare

Rebecka Hellström, Lärarnas riksförbund, tel 023-869 83 

Jan-Erik Kyrö Lärarförbundet, tel 023- 863 36 

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Fritidspedagoger till Södra skolan

Företag Falu kommun
Ort
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Dela detta jobb