pedagogjobb.se

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

 

UPPDRAG

Vi söker dig som vill arbeta med att utveckla vår fritidshemsverksamhet för barn i åldrarna 6-12 år. På förmiddagarna är tjänsten förlagd till skolan. Ditt uppdrag under skoldagen kan se olika ut utifrån din kompetens och elevernas behov. 

Ditt huvuduppdrag kommer att vara att tillsammans med övrig personal på fritids planera, genomföra och utveckla fritidsverksamheten för våra elever utifrån gällande styrdokument. 

För dig som är legitimerad fritidspedagog finns möjlighet till att uppdraget även innefattar att vara arbetslagsledare/processledare.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som har ett inre lugn men ändå ett driv, och en vilja att ge varje barn de bästa förutsättningarna för att utveckla hela sin personlighet. 

Du är behörig och legitimerad till något av nedanstående:

  • fritidspedagog
  • grundlärare i fritidshem
  • god kunskap om fritidshemmets uppdrag i läroplan Lgr11

Vi ser det som meriterande om du är/har:

  • erfarenhet av pedagogiskt arbete i fritidshem
  • erfarenhet av undervisning i klass

Du är trygg, stabil och nyfiken och förväntas vilja vara med och driva skolans och fritidshemmets utveckling framåt. Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar. Vi vill att du är ansvarstagande och har lätt för att samarbeta och bra på att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning för legitimerad sökande, vikariat för olegitimerad

Omfattning: Heltid

Tillträde: 1 januari 2020

 

OM SKOLAN

Med skogen som granne och havet inom räckhåll hittar du Vitalisskolan, den största låg- och mellanstadieskolan i kommunen. På Vitalisskolan finner man idag cirka 410 elever från f-6 i moderna lokaler. Cirka sextio personer arbetar tillsammans med våra elever, och våra medarbetare är uppdelade i arbetslag på skola respektive fritidshem. 

Vitalisskolans vision är att Vi arbetar för att Vitalisskolan ska vara en skola där alla känner sig trygga. Vi medverkar till att utveckla barnens känsla för samhörighet, ansvar och ett livslångt lärande. Skolgården och skogen fylls dagligen med lärande, lek och aktiviteter i direkt anslutning till skolan. Ett arbetsklimat och en miljö som främjar barns hälsa ger lust och glädje till lärande. Rektor, personal, barn och föräldrar har tillsammans utvecklat en attraktiv skola i nya lokaler med allt under samma tak. 

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker medarbetare till flera av våra skolor i Trosa. Skolorna i Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en större mångfald och många förebilder för våra barn.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Läs mer om grundskolan i Trosa kommun här.
 

Kontakt:

Ulla Engström, Biträdande rektor Vitalisskolan

0156-520 47

ulla.engstrom@trosa.se

Fritidspedagog till Vitalisskolan

Företag Trosa kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Dela detta jobb