pedagogjobb.se

Vänge skola

Har du erfarenhet av arbete på skola och fritids? Vill du arbeta i en verksamhet där vi har eleven i centrum?
Välkommen till Vänge skola!

Vänge skola är en grundskola med 310 elever från förskoleklass upp till årskurs 6. Skolan har två parallellklasser i varje årskurs och är organiserad i tre team, team F-3, team 4-6, team flex, samt team fritids. Fritidshemmet är uppdelat i tre avdelningar med barn från förskoleklass till årskurs 3 vilket möjliggör många olika konstellationer. Närhet till natur, tillgång till träslöjdssal, textilslöjdssal, atelje och en stor sporthall möjliggör en stor variation för barnen. Skolan ligger centralt beläget i Vänge, 12 kilometer väster om Uppsala. Det finns goda bussförbindelser och även cykelväg till orten. Vänge skola är känd för höga kunskapsresultat, stort driv för utveckling, skickliga pedagoger och välmående elever.

Här kan du läs amer om Vänge skola (http://www.vangeskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Inom tjänsten får du vara med och arbeta i vår nystartade grupp för elever som, under hela eller delar av skoldagen, av någon anledning, inte har möjlighet att delta i ordinarie undervisning. Du kommer att möta elever med bland annat utmaningar inom ASD, språkstörning och ADHD och vara med och skapa en arbetsmiljö där eleverna får utvecklas och lyckas med sin skoldag. Detta sker i ett team tillsammans med speciallärare och elevassistenter. Du kommer att få handledning från elevehälsans olika kompetenser.

På eftermiddagstid kommer du att finnas med i vårt fritidshem där vi ständigt arbetar för att förbättra vår verksamhet för att våra elever ska få en betydelsefull tillvaro på skolan under hela dagen. Du kommer att finnas med som en länk mellan undervisningen i skolan och undervisningen på fritidshemmet.

Din bakgrund
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare mot fritidshemmet. Vi ser gärna att du har utbildning rörande barn med neuropsykiatriska funktionshinder. Att du har erfarenhet av arbete eller praktik på skola och fritids är en förutsättning för arbetet. Det är även meriterande om du har erfarenhet av att möta barn med utmaningar inom ASD, ADHD, språkstörning och/eller andra diagnoser. Du har utöver detta även grundläggande IT kunskaper.

Som person är du flexibel ochhar förmågan att se möjligheter i förändringar samt tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Vidare är du lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. dessutom har du en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Markus Holgersson, Rektor, 018-7278118

Facklig företrädare:
Lärarförbundet, Louise Plobeck, 018-727 24 95

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 68 24.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidspedagog till Vänge skola

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-25

Ansök nu

Dela detta jobb