pedagogjobb.se

Fritidspedagog till Ugglumskolan åk 2, Partille kommun

Företag Partille kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-25

Ansök nu

Fritidspedagog till Ugglumskolan åk 2, Partille kommun

Om arbetsplatsen

Partille kommun har idag 38 000 invånare och är en förstad i utveckling. Det är upp till oss 2 800 anställda att leverera kvalitet och service som gör det gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Detta med grund i våra värdeord: allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Ugglums skola är en av elva kommunala grundskolor i Partille och ligger i Sävedalen. På skolan går elever från förskoleklass till och med årskurs 9.

Arbetsuppgifter

Till oss på Ugglumskolan söker vi en fritidspedagog som vill skapa en spännande och lärorik fritid för våra elever i årskurs 2! Är du utbildad fritidspedagog med nyfikenhet och initiativförmåga som vill så små frön med kunskap, trygghet och skolglädje hos våra barn och se dem gro och växa? Välkommen med din ansökan!

Ugglumskolans fritidshem erbjuder en pedagogisk verksamhet för barn från förskoleklass till årskurs 3. Varje årskurs har ett eget fritidshem. Fritidsklubben är från åk 4-6. På Ugglums skola vill vi erbjuda eleverna en meningsfull och utvecklande fritid. Vi jobbar med ett årshjul där vi lyssnar in barnens intressen och har gemensamma aktiviteter på hela Ugglum. På respektive avdelning erbjuds det olika aktiviteter, till exempel: fritidsgympa, besök i skogen, pyssel, bak och skapande. All fritidshemspersonal har gemensam planering för verksamheten en gång i veckan.

Som fritidspedagog kommer du att driva och utveckla arbetet på Ugglumskolans fritidshem. Du kommer att samverka med klasslärare tar ansvar för rastvärdsskapet under förmiddagen för att sedan under eftermiddagen ta ansvar för undervisningen på fritidshemmet. Du ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av fritidsverksamheten. Genom samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget skapar ni en trygg, kreativ och lärande miljö på fritidshemmet. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog eller lärare i fritidshem. Du är lyhörd för barns idéer och mån om att göra dem aktiva och delaktiga i fritidshemmets verksamhet. Du tillför lust och energi, ser möjligheter och vilja till samarbete. Du har ett positivt förhållningssätt och förmåga att bidra till ett gott arbetsklimat och kan samarbeta med såväl barn, föräldrar och kollegor. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet vilket för oss innebär att du delar våra värdeord om allas lika värde, professionalitet och framåtanda. Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Yrkeskategori: Pedagogiskt arbete

Tillträde: Enligt överenskommelse

Antal jobb: 1

Kontakt

Annelie Cronstam
Rektor
031-392 20 57

Fackliga företrädare

Niklas Hellsing
Lärarförbundet
031-792 9723
niklas.hellsing@skola.partille.se

Thomas Hunter
Lärarnas Riksförbund
0739-209660

Dela detta jobb

Fritidspedagog till Ugglumskolan åk 2, Partille kommun

Partille kommun