pedagogjobb.se

Logga

Fritidspedagog till Svanberga

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-26

Ansök nu

Fritidspedagog till Svanberga

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid för alla invånare. Sök till oss som vill och vågar mer!

Om tjänsten

En viktig framgångsfaktor i vår verksamhet är det kollegiala lärandet. Med hjälp av förväntningar och positiva utmaningar skapar vi en framgångsrik och utvecklande skola och fritidsverksamhet där människor får utrymme att växa. Verksamheten på Svanbergaenheten präglas av positiva utmaningar för eleverna med fokus på nyfikenhet i lärandet.

Arbetsbeskrivning

 Arbete som resurs i klass samt i fritidsverksamheten, med stort fokus på rastaktivitet och elevaktiviteter utifrån ett hälsoperspektiv. Du har stort intresse för  hälsofrämjande arbete och helhetssyn på aktiviteter jämt fördelade över hela skoldagen. Du samarbetar brett för att lyckas i ditt uppdrag.

Kvalifikationer

Fritidspedagog. Kollegial och skicklig i mötet med elever och vårdnadshavare.

Om arbetsplatsen

Svanberga rektorsområde består av två skolor Svanberga skola och Söderbykarls skola. Svanberga skola är belägen en mil norr om Norrtälje, här går idag 390 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs nio. Söderbykarls skola ligger 17 km norr om Norrtälje, här går idag 47 elever i åldrarna från förskoleklass till årskurs sex. Till båda skolorna finns goda bussförbindelser från Norrtälje, Väddö och Hallstavik. Svanberga skola ligger naturskönt vid sjön Erken och Söderbykarls skola ligger centralt i samhället Söderbykarl med närhet till natur och friluftsliv.

Tillträde enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande under annonseringstiden

Om Norrtälje kommun
Norrtälje är en trygg kommun med drygt 60 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

2 500 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar. Just nu HBTQ-certifierar vi våra verksamheter, NPF-säkrar skolor och förskolor och utvecklar hållbara stadsdelar. Norrtälje kommun är en rökfri kommun.

• Dyk in på vår webbplats och läs mer om vår vision Global livsstil – lokalt liv. Där kan du också se våra förmåner och bekanta dig med vårt innovativa, Lean-inspirerade Högre höjder.

• Norrtälje kommun är ett finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något minoritetsspråk eller annat språk.

• Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

Logga
Fritidspedagog till Svanberga

Norrtälje kommun