pedagogjobb.se

logga

Fritidspedagog till Flygelskolan

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-11

Ansök nu

Fritidspedagog till Flygelskolan

Barn- och skolförvaltning

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

 

 

Om oss

Flygelskolan är en F-5 skola på Östra Torn i Lund, skolan är endel av utbildningsområde 5 i Lunds kommuns. Flygelskolan har ca 160 elever i åldershomogena klasser från förskoleklass till åk 5. Flygelskolan består av 2 flyglar. Läsåret 20/21 är årskurserna organiserade i F-2 i en flygel och 3-5 i den andra. Skolan har en stor, fin skolgård som under sommaren 2018 fick en upprustning. På Flygelskolan arbetar vi för att alla elever ska känna sig trygga på skolan och för en god måluppfyllelse.

Nu söker vi efter en fritidspedagog!

Arbetsuppgifter

Som fritidspedagog hos oss arbetar du på vårt fritidshem, tjänsten är främst förlagd på eftermiddagar. En av de viktigaste arbetsuppgifterna i tjänsten är att se till att barnen får en meningsfull och rolig fritid. En annan viktig del i uppdraget är också att arbete med att stödja barnens utveckling. På fritidshemmet behöver barnen umgås med sina kamrater och få möjlighet att utveckla sina intressen. Det är också av stor vikt att du arbetar utifrån gällande läroplan. 

Vi söker dig som

Vi söker dig som är legitimerad fritidspedagog eller grundlärare med inriktning mot fritidshem.

För oss är de viktigt att du som söker har lätt för att skapa relationer och samarbeta, de är också viktigt att du är tydlig och strukturerad. De ses som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med elever med särskilda funktionsförutsättningar. Vi arbetar med ett positivt förhållningssätt och intresse för utveckling och nya idéer. Vi ser gärna att du är en person som vill och vågar ta egna initiativ. Du ser relationsbyggande som en viktig väg till framgång och du tror att alla människor kan utvecklas, både kunskapsmässigt och socialt. Du som söker sätter elevernas lärande och sociala utveckling i fokus och lägger vikt vid detta under hela arbetsdagen. Du ser modern teknik och digitala verktyg som en naturlig del i ditt arbete.

Vi tillämpar löpande urvalsarbete så varmt välkommen med din ansökan redan idag! 

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Lön: Månadslön

Tillträde: Snarast möjligt, enligt överenskommelse

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-10-11

Referensnummer

Dela detta jobb

logga
Fritidspedagog till Flygelskolan

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen