pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

FRITIDSPEDAGOG SUNNEMO SKOLA

Företag Hagfors kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-07-01

Ansök nu

FRITIDSPEDAGOG SUNNEMO SKOLA

ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som har fritidspedagogutbildning från universitet eller högskola, annan pedagogisk examen ses också som betydande. Du trivs med att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Du har lätt för att kommunicera och har ett stort intresse av att möta olika människor med olika bakgrund och förutsättningar. Du har god förmåga att skapa goda relationer till medarbetare, barn/elever och kollegor. Som person kännetecknas du av en positiv inställning och ett lösningsfokuserat arbetssätt. Du har goda IT-kunskaper, är kommunikativ och kan på ett tydligt och korrekt sätt uttrycka dig i både tal och skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med andra fritidspedagoger och lärare.

Vi arbetar tillsammans för att våra elever ska känna trygghet och glädje och nå läroplanens mål. Du kommer även att samverka med vårdnadshavare som är en viktig del i barnens utveckling i skolan. Att informera, vägleda, inspirera och motivera är något du arbetar dagligen med i mötet med elever.

Enligt skollagen (2010:800) krävs ett registerutdrag från Rikspolisstyrelsen belastningsregister för att arbeta inom förskoleverksamhet, skola eller barnomsorg. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats.

LÖN

Vi tillämpar individuell lönesättning, ange löneanspråk

FACKLIGA FÖRETRÄDARE

Eva-Lena Nilsson, Lärarförbundet, når du genom Hagfors kommuns växel 0563-185 00. eller eva-lena.nilsson@edu.hagfors.se

ÖVRIGT

Vi har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Rekrytering sker fortlöpande.

ARBETSPLATS Sunnemo skola, Hagfors kommun

Sunnemo skola är en mindre skolenhet som ligger ca 2 mil söder om Hagfors tätort. Det är en f-6 grundskola med fritidshem med nära anslutning till förskolan. På skolan finns ca 60 elever och som fritidspedagog delar du ansvaret för verksamheten med en kollega på 60 %.  den aktuella tjänsten är på 100 %. Som medarbetare i Hagfors kommun är du en del av Hagforsstrategin 2017 – 2027 som attraktivt beskriver ett önskat framtida tillstånd. Tanken är att den ska förena alla som bor, lever och verkar i kommunen samt leda oss i arbetet med att tillsammans skapa ett gôtt liv, framåtanda och handlingskraft. Visionen är hela kommunens tydliga målsnöre och vår drömbild att längta till. Det är en bild som enar oss, som gör oss till stolta invånare och som gör att vi tillsammans kan möta en framtid med mod och positiva attityder. Den ska engagera och inspirera både i vardagen, på fritiden och i arbetslivet. Läs gärna mer om oss i Hagforsstrategin som du finner på vår hemsida.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

Dela detta jobb

logo
FRITIDSPEDAGOG SUNNEMO SKOLA

Hagfors kommun