pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fritidspedagog/ Lärare med inriktning fritidshem på Bondstorps skola

Ansök nu

Fritidspedagog/ Lärare med inriktning fritidshem på Bondstorps skola

Om arbetsplatsen

Bondstorps skola har för närvarande 13 elever i årskurserna F-3, med undervisande lärare som ansvarar för skolans verksamhet. Det finns tillgång till specialpedagoger och EHT-team i rektorsområdet som tillsammans stöttar er att driva verksamheten framåt.

Skolan och fritidshemmet har nyrenoverade lokaler med mycket ljusinsläpp och tillgänglig miljö. Det finns en närhet till både skog och sjö, vilket skapar goda möjligheter för en god utevistelse. Man delar lokaler med förskolan och har en god samverkan.

Barn och utbildningsnämndens verksamhetsområde omfattar 16 förskolor, 14 grundskolor samt Fenix kultur och kunskapscentrum som innefattar gymnasium, gymnasiesärskola och vuxenutbildning. Vi arbetar målinriktat för att ge varje barn och elev kunskap och framtidstro som kan följa dem genom livet.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift är att ansvara för verksamheten på fritidshemmet, i samverkan med skola och förskolan. Ditt uppdrag är att vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet i Vaggeryds kommun genom att stimulera elevernas utveckling och lärande samt att erbjuda dem en meningsfull fritids och rekreation utifrån läroplanens centrala innehåll.
Du deltar i nätverken för våra lärare i fritidshem, där vi gemensamt arbetar för att utveckla vår undervisning. Du samarbetar även med pedagogen i skolan för utveckla undervisningen i förskoleklass för att tillsammans stötta eleverna i deras måluppfyllelse.
I arbetet ingår även att jobba med likabehandlingsarbete och rastaktiviteter för eleverna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning fritidshem/fritidspedagog.
Du är en pedagog som vill arbeta för skola och fritidshem i framkant. Du har elevens intresse i fokus och arbetar för att skapa en lekfull, lärande pedagogisk verksamhet.

Som person är du initiativtagande och skapar engagemang och delaktighet. Du har lätt att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och andra kollegor. Du är en god ledare och arbetar utifrån en tillgänglig och stimulerande lärandemiljö för alla elever.
Du visar intresse och nyfikenhet när det gäller att delta i utvecklingsprojekt.

Tillgång till egen bil och körkort är en förutsättning då det inte finns någon kollektivtrafik tillgänglig.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2022-01-03

Ansökan

Referensnummer:   21/173

Lön

Löneform: Månadslön.
Individuell lön tillämpas

Anställning

Arbetstid: Dagtid.
Schema

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Fritidspedagog/ Lärare med inriktning fritidshem på Bondstorps skola

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen