pedagogjobb.se

Bergaskolan

Vill du vara med och skapa ett stimulerande och utvecklande fritidshem där eleven är i centrum? Sök tjänsten som fritidspedagog/lärare i fritidshem till Bergaskolan!

Bergaskolan är en F-6 skola med cirka 290 elever. Skolan ligger centralt i Uppsala med närhet till både centrum och naturen. På Bergaskolan lägger vi stor vikt vid att eleverna ska vara delaktiga i sin egen inlärning och att de ska stimuleras och utvecklas på sin nivå. Alla medarbetare på skolan arbetar i enlighet med vår vision och vår värdegrund. Den gemensamma värdegrunden bygger på trygghet, omtanke, ansvar och delaktighet.
Vi erbjuder arbete i ett litet sammanhang med nära samarbete med kollegor och en miljö där man känner varandra väl, såväl elever som vuxna. Skolan har ett inkluderande arbetssätt med stort fokus på elevernas delaktighet i sin egen inlärning.

Läs mer om skolan här: Bergaskolan (http://www.bergaskolan.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Fritidshemmets verksamhet har lek och skapande verksamhet, både inomhus och utomhus, för att främja elevernas utveckling och sociala samvaro. Elevernas egna idéer och intressen tillvaratas. Varje vecka har vi flera fasta aktiviteter med allt från pyssel, lek och idrott till programmering, musikskapande och spel. Vi vill att eleverna ska få chans att väcka nya intressen samt ökad kännedom om den egna förmågan. Tjänsten innebär pedagogiskt arbete på fritidshemmet i nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget. Det ingår samarbete med grundsärskolans fritidshem samt vara del i att utveckla både fritidshem och skola.

Din bakgrund
Vi söker dig som har utbildning-fritidspedagog-lärare i fritidshem eller liknande utbildning. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete. Vi ser gärna att du har goda IT-kunskaper eller är förtrogen med styrdokumenten.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete samt att du är pedagogisk och du har förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare tar du initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat och du är flexibel och du ser möjligheter i förändringar. Vi ser även att du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer samt att du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anna León, rektor, 018-727 54 41

Facklig företrädare:
LR, Jonas Sundbom, 070-353 32 80

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 23 02.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidspedagog/lärare i fritidshem till Bergaskolan

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-20

Ansök nu

Dela detta jobb