pedagogjobb.se

von Bahrs skola

Är du intresserad av att ha ett särskilt ledningsuppdrag för fritidsverksamheten? Välkommen med din ansökan!

von Bahrs skola är en F-9 skola med i nuläget cirka 660 elever. Skolan är omgiven av stora härliga grönytor och ligger i Lötenområdet med cykelavstånd till city, Fyrishov och Gränby Centrum. Hos oss får du bland annat möta en kulturell mångfald där vi ser olikheter som en tillgång. Arbetsmiljön präglas av engagerade medarbetare och vi är inne i en fas av att utveckla det pedagogiska arbetet inom digital teknik samt tillgängliga lärmiljöer. Utvecklingsarbetet syftar till att öka varje elevs förutsättning att lyckas utifrån sin förutsättning och behov.

Läs mer om skolan här (http://vonbahrsskola.uppsala.se)

Ditt uppdrag
Fritidsverksamhet före och efter skoldagen. Du öppnar och stänger ibland enligt schema. På eftermiddagarna ingår att tillsammans med kollegorna i fritidsarbetslaget genomföra pedagogiska aktiviteter ute och inne, samt leda grupper i tematiskt arbete med tydlig utgångspunkt i läroplan och skollag.

Under skoldagen kommer du att tillsammans med klasslärare planera och genomföra aktiviteter som stödjer elevernas utveckling mot målen. Du arbetar i helklass tillsammans med lärare, enskilt med elever eller med elever i mindre grupper.

Vi söker någon som utöver ovanstående arbetsuppgifter är intresserad av att ha ett särskilt ledningsuppdrag för fritidsverksamheten på von Bahrs skola. I uppdraget ingår att i samarbete med skolledningen planera, följa upp och utvärdera fritidsverksamheten. Du ansvarar för schemaläggning för fritidsarbetslaget och varje vecka leder du fritidsarbetslagets möten. Du kommer också att vara en del i skolans ledningsgrupp tillsammans med arbetslagsledarna och skolledningen.

Fritidspersonalen på von Bahrs skola deltar regelbundet i kommunens fritidsnätverk samt i intern fortbildning inriktad på arbete i fritidshem.

Din bakgrund
Vi söker dig som har grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem eller fritidspedagogexamen. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av att arbeta med elever i skola och/eller i fritidshem. Meriterande är om du har haft tidigare ledaruppdrag inom t.ex. läroplansstyrd verksamhet. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i tal och skrift. Språkkunskaper utöver svenska är ett extra plus. Vi ser gärna att du har kunskaper i att använda IT som ett lärverktyg i skola och på fritidshem.

Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du är bra på att skapa, underhålla och utveckla arbetsmässiga relationer. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.


Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Mona Refai, biträdande rektor 018-727 58 70

Facklig företrädare: Lärarförbundet, Frida Lindgren, 018-727 58 56
Lärarnas Riksförbund; Camelia Hagfeldt, 018-727 58 56

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidspedagog/lärare i fritidshem med ledningsuppdrag

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Dela detta jobb