pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Fritidspedagog/grundskollärare mot fritidshem

Ansök nu

Fritidspedagog/grundskollärare mot fritidshem

Om arbetsplatsen

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seInom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!
Hummelstaskolan är en F-6 skola belägen ca 8 km väster om Enköping. Eleverna bor i närområdet samt på landsbygden runt Hummelsta. I närmiljön finns stora grönområden med skog och åkrar. Runt skolan finns en väl tilltagen skolgård med fotbollsplan, löparbana, längdhoppningsgrop, klätterställning, motorikbanor, gungor och stora grönytor. Skolan har tillgång till två idrottshallar, en normalstor gymnastiksal och en stor idrottshall, vilket ger många fördelar och möjligheter till aktivitet och rörelse. I närheten av skolan finns också Borgvallens idrottsplats. Skolan har under de senaste 5 åren haft ett projekt MEIH i ett samarbetet med Karolinska institutet vilket innebär att alla elever har rörelse dagligen i ledning av en aktivitetsledare. Vi arbetar med Cromebooks och Ipads.

Skolan leds av en rektor och är organiserad i två arbetslag F-6 samt Fritids. Medarbetare på fritidshemmet utgör ett eget arbetslag som deltar i F-6 Arbetslagsledare ingår i ledningsgruppen och leder och förankrar beslut av rektor. Antalet medarbetare är 33. Lärare undervisar i de ämnen de har behörighet. Samtliga pedagoger är legitimerade.
Skolan har en väl organiserad elevhälsa med ett nära samarbetet med övriga pedagoger. Arbetsgången till Elevhälsoteamet tydlig och är väl förankrad i verksamheten. Samarbete mellan elevhälsan, pedagoger och assistenter är en självklarhet. Eleverna är allas ansvar. Specialpedagogerna ingår i skolans elevhälsa som i övrigt består av speciallärare, skolsköterska, psykolog, kurator. I skolan finns tre förstelärare som, förutom sina ordinarie uppdrag som lärare, tillsammans med rektor arbetar med utvecklingsfrågor

Arbetsuppgifter

Behörig och legitimerad fritidspedagog/grundskollärare med inriktning mot fritidshem
Pedagogiska mål:
1. Ta helhetsansvaret för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar
barnen till lek, aktivitet och lärande.
2. Ha ansvar för att planera, leda, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten så att den
stimulerar och utmanar barns sociala förmågor och demokratiska förhållningssätt.
3. Aktivt arbeta för verksamhetens värdegrund och arbeta mot diskriminering.

Mål föräldrasamverkan:
4. Ta helhetsansvaret för ett nära samarbete med hemmet.
5. Tydliggöra ansvarsfördelningen mellan hem och skola (trepartsmodellen).
Mål arbetslaget/utveckling
6. Bidra till arbetslagets kompetensutveckling.
7. Bidra och främja ett positivt samarbetsklimat på arbetsplatsen.
8. Bidra till helhetssyn på barnet.
9. Aktivt arbeta mot verksamhetens mål

Kvalifikationer

Legitimation för att undervisa i fritidshem - - Viktig
Viktig I rollen som pedagog är du en tydlig ledare och du arbetar aktivt med att hitta olika vägar för att locka fram engagemang och arbetsglädje bland dina elever. Du arbetar behovsanpassat, lösningsfokuserat och formativt. Du har pedagogisk insikt och utgår ifrån varje elevs behov och förutsättningar Du tar egna initiativ, sätter igång aktiviteter och uppnår resultat. Du delar vår vision om att varje elev ska ges möjlighet att utveckla sitt allra bästa jag

Övrigt

Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Logga
Fritidspedagog/grundskollärare mot fritidshem

Enköpings kommun - Utbildningsförvaltningen