pedagogjobb.se

I Falu kommun finns en mängd intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi har ingenjörer, kommunikatörer, lärare, undersköterskor, projektledare och jurister samt 214 andra yrkesbefattningar. Vår vision är Ett större Falun. Vi ska vara enkla att samarbeta med och till nytta för faluborna. Vi gör skillnad och vi har jobb som märks. Vi är dessutom en arbetsgivare som vill ta tillvara våra medarbetares fulla kompetens - det vet vi leder till utveckling både för individen och för organisationen. För oss är det viktigt att ge våra medarbetare ett hållbart arbetsliv, vilket vi kallar ”Balans i livet”. Vi satsar alltså mycket på de mjuka värdena – hur människor mår, blir bemötta och kan växa – eftersom det är vår definition av att vara en riktigt bra arbetsgivare. I Falu kommun eftersträvar vi jämställdhet och vi ser gärna en personalsammansättning som speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar därför sökande som bidrar till detta.

Läsåret 2019–2020 blir Britsarvsskolan en F-9-skola. Spännande tycker vi!

Nu söker vi en inspirerad fritidspedagog Britsarvsskolans fritidshem. På skolan finns det mesta du kan önska dig; utbildade och erfarna pedagoger, en väl fungerande elevhälsa, fin stämning i kollegiet och mellan personal och elever. Skolan har ett uppskattat skolbibliotek och ett aktivt Skol-IF. På Britsarvsskolan strävar vi ständigt mot att gemensamt förbättra oss, därför sätter vi stort värde på samarbete och det kollektiva lärandet.

Kom till oss och du får ett härligt och ärligt arbetsklimat där vi prioriterar varandra och våra elever.

Arbetsuppgifter
Du ingår i ett team av fritidspedagoger där ni tillsammans planerar och ansvarar för att elevernas dag ska vara trygg, stimulerande och utvecklande. Du kommer tillsammans med kollegor skapa, leda och med elevernas delaktighet genomföra organiserade aktiviteter på raster och efter skoldagens slut. Vårt fokus är att skapa de bästa förutsättningarna för varje elev i en trygg och tillitsfull miljö. Elevernas välmående är centralt och skapas genom ett tätt samarbete mellan pedagoger, elever, vårdnadshavare och övrig personal.

Tillräckliga kvalifikationer
- Fritidspedagogexamen alternativ lärarexamen med inriktning mot fritidshem eller förskollärarexamen.
- Erfarenhet av pedagogiskt arbete
- God kunskap om verksamhetens styrdokument

Personliga egenskaper
Som person vill vi att du:

- Är trygg och har ett stort engagemang för eleverna
- Är prestigelös och har ett stort tålamod
- Önskar dig en arbetsplats som innebär utvecklingsarbete
- Har lätt att samarbeta men är samtidigt orädd för att fatta självständiga beslut i det dagliga arbetet
- Tycker om ditt yrke och bidrar till ett positivt klimat

Meriterande kvalifikationer

- Intresse och kunskap för skapande verksamhet
- Intresse och förtrogenhet med digitala verktyg

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommel se. Kopior på betyg och intyg lämnas till Falu kommun i samband med intervju.

För den som erbjuds tjänsten krävs enligt Lagen om registerkontroll utdrag från Rikspolisens belastningsregister. Beställ gärna detta i samband med ansökan, så det finns tillgängligt ifall du blir aktuell för tjänsten.

Upplysningar

Biträdande rektor Carina Wallerstein, tel: 023-825 00

Fackliga företrädare  

Ing-Britt Lundell, Lärarförbundet, 076-319 10 90

Ann Chrona, Kommunal, 010-442 81 69

Lena Wiklund, Lärarnas Riksförbund, 023-876 90

Övrigt

Annonssäljare undanbedes vänligt men bestämt

Arbetsplats
Hantverkaregatan 6

791 60 Falun

Logga

Fritidspedagog Britsarvsskolan F-6

Företag Falu kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-18

Ansök nu

Dela detta jobb