pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fritidsledare till högstadiet på Tyresö skola

Företag Tyresö kommun
Ort
Utgår

2022-07-08

Ansök nu

Fritidsledare till högstadiet på Tyresö skola

Vad vi gör och vill

Tyresö skola är en F-9 skola på östra Tyresö, med skogen inpå knuten och med gångavstånd till vacker slottsmiljö och havsvik. Skolgården är stor och inbjuder till varierade lekar och aktiviteter. Skolan präglas av goda studieresultat, hög trivsel och studiero. Vi vet att det inte finns något mer inkluderande än en bra undervisning och vårt gemensamma mål, där vi alla bidrar i våra olika roller, är att skapa den bästa skolan för varje enskild elev.

Om tjänsten

Vi söker nu en fritidsledare eller fritidspedagog till högstadiet på Tyresö skola. I dina arbetsuppgifter ingår att sköta skolans elevcafé, finnas tillgänglig på raster och kunna stötta i olika sociala situationer. På eftermiddagarna stöttar du i skolans fritidshem.

Vem är du?

Du har en eftergymnasial utbildning med pedagogisk eller social inriktning.

Du har erfarenhet av att jobba med ungdomar i skolan och att samtala med och stötta elever i olika sociala sammanhang.

Du är skicklig på att bygga och upprätthålla goda relationer både med vuxna och ungdomar. Du är lugn och har ett professionellt bemötande och förhållningssätt till både elever och kolleger. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8 juli 2022. Intervjuer kan komma att ske löpande. Har du några frågor? Kontakta oss via mejl eller telefon.

Rektor Viktoria Mattsson, 08-578 297 91, viktoria.mattsson@tyreso.se

Biträdande rektor Malin Lossman, 08-578 297 91, malin.lossman@tyreso.se

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna finner du här: www.tyreso.se/arbetstagarorganisationer

Barn- och utbildningsförvaltningen
Tyresö är nära. Nära storstad, skog och skärgård, 20 minuter från Stockholm city. Tyresö kommun som arbetsplats kännetecknas av fokus på resultat, engagemang och nära ledarskap. Vi gör skillnad i Tyresöbornas vardag. Bli en av oss, här trivs nya tankar.

Barn- och utbildningsförvaltningen i Tyresö ansvarar för hela utbildningskedjan – från förskola till vuxenutbildning. Vi ligger i framkant när det gäller ett inkluderande arbetssätt och har ett arbetsklimat där medarbetare, barn och elever kan växa och lyckas. Gemensamt för alla våra verksamheter är helhetstänk, likvärdighet och ett nära pedagogiskt ledarskap. Tillsammans skapar vi en utbildning för var och en.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Dela detta jobb

logo
Fritidsledare till högstadiet på Tyresö skola

Tyresö kommun