pedagogjobb.se

Fritidsledare till fritidsgårdsverksamheten

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-20

Ansök nu

Fritidsledare till fritidsgårdsverksamheten

Karlskoga är vackert beläget vid Möckelns strand och här bor ca 30 000 invånare. Vi är en stad med framtidstro som bubblar av aktiviteter och nytänkande.

Inom Karlskoga kommun arbetar 2 400 medarbetare inom 400 olika yrken. Kommunen tillhör finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig medarbetare i våra kärnverksamheter.
Oavsett om du lär barn att läsa, ger trygghet och vård åt äldre eller utvecklar stadens gator och torg så bidrar du till att skapa bra dagar för alla som lever och verkar i Karlskoga. Våra värdeord som kännetecknas och präglas i kommunen är: öppenhet, nytänkande, respekt, enkelhet och helhetssyn.


Vill du ha ett meningsfullt arbete där du gör skillnad, välkommen till oss!

Skolförvaltningen är kommunens näst största förvaltning och arbetar målinriktat för en tillgänglig skola för alla. Vi ansvarar för förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, fritidshem, grundskola, grundsärskola, fritidsgårdar samt vår lägeranläggning i Knapped.

Fritidsgårdverksamheten arbetar i en målstyrd verksamhet och har i uppdrag att arbeta med öppen verksamhet för ungdomar mellan 13-18 år, 10-12 års eftermiddagsverksamhet, caféverksamhet på högstadiet och Sommarverksamhet på vår lägergård.
Din arbetsplats är fritidsgårdsverksamheten i Karlskoga kommun.

Registerkontroll
För att få arbeta inom förskola, skola samt ungdoms- och fritidsverksamhet ska du, enligt lagen om registerkontroll lämna registerutdrag från polisens belastningsregister. Du ska själv begära utdrag hos Rikspolisstyrelsen med blanketten "Utdrag ur belastningsregistret" i blankettarkivet från polisens webbplats.

ARBETSUPPGIFTER
Arbeta med barn och ungdomar i öppen verksamhet, gruppverksamhet och skolbarnsomsorg, såväl dagtid, kvällar och helger i enlighet med våra mål. Samverka med dina kollegor och övriga nödvändiga samarbetspartners för att bedriva verksamheten enligt målen.

KVALIFIKATIONER
Vi söker en kreativ och stabil person som är utbildad socionom/fritidsledare eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Arbetet ställer stora krav på att vara flexibel, stresstålig och närvarande i verksamheten, samarbetsförmåga och social kompetens.
Dokumenterad kunskap och erfarenhet av ungdomsarbete. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha grundläggande datorkunskap. Du ska även ha en lyhördhet för organisationens krav.
B-körkort krävs.

Erfarenheter av programmering är meriterande.
Stor vikt läggs på personlig lämplighet

ÖVRIGT
Vi arbetar löpande med urval och intervjuer. Välkommen snarast med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Har du frågor om hur du ansöker - kontakta supporten på tel: 0771-693 693.
Har du frågor om tjänstens innehåll - kontakta namngiven person i annonsen.

Dela detta jobb

Fritidsledare till fritidsgårdsverksamheten

Karlskoga kommun Skolförvaltningen