pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
Logga

Fritidsledare till Fabriken vikariat

Företag Vimmerby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-03

Ansök nu

Fritidsledare till Fabriken vikariat

Vimmerby är den lilla kommunen i Småland som har mycket att erbjuda; förutom det gedigna kulturarvet från Astrid Lindgren kännetecknas kommunen också av ett mångsidigt näringsliv, stort lokalt engagemang, aktivt föreningsliv, vacker natur och rogivande miljö.

Vi söker nu en fritidsledare till Fabriken, Allaktivitetshuset, då en av våra fritidsledare går på föräldraledighet.

Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete i en kommun med framåtanda. Som medarbetare har du en betydelsefull roll i vårt gemensamma mål, att ge bästa möjliga service och omsorg till våra medborgare.

Ditt nya jobb

Du kommer att få jobba tillsammans i team med Fabrikens personal. Vi bedriver ett aktivt och långsiktigt arbete för att ge våra ungdomar en positiv, stimulerande och aktiv fritid, där ungdomsinflytande och delaktighet prioriteras högt. Du kommer att arbeta med uppsökande verksamhet vid högstadieskolorna och gymnasiet för att etablera relationer samt jobba med ungdomsinflytande och delaktighet. Fabriken erbjuder aktiviteter för och i nära samverkan med våra ungdomar, i huvudsak på eftermiddagar och kvällar. Vår verksamhet grundar sig i barnkonventionen. I fritidsledaruppdraget ingår även arbetsuppgifter som exempelvis att organisera och genomföra riskhelgs- och lovverksamhet.

Kravprofil

  • erfarenhet av arbete med ungdomar
  • positiv inställning, entusiasmerande och förmåga att skapa en god miljö
  • förmåga att vara gränssättare och normgivare vid oönskade beteenden
  • driven samt lösnings- och målfokuserad
  • god samarbetsförmåga

Det är meriterande om du har utbildning som fritidsledare eller annan utbildning alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Vid urvalet kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper och intresse för tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Vid anställning krävs utdrag från belastningsregistret.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Vikariat 2023-01-01 - 2023-06-30
Sysselsättningsgrad: 100%
Tillträde: 2023-01-01

Ansökan

Sista ansökningsdatum: 2022-10-03

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem där du bifogar CV och personligt brev.

Vimmerby kommun som arbetsgivare

Ansvar, mod och fantasi – det är våra värdeord när vi tillsammans arbetar för att ge bästa tänkbara service och omsorg till Vimmerby kommuns ca 15 700 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Vi är cirka 1 300 anställda i 170 olika yrkesroller. Vi erbjuder dig en arbetsplats som uppmuntrar till delaktighet och strävar efter en god balans mellan arbete och fritid. Läs mer om Vimmerby kommun som arbetsgivare på vår hemsida; www.vimmerby.se

Övrigt

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till annonskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Fackliga representanter nås via kommunens växel 0492-76 90 00.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner

Anders Degerman

Enhetschef

0492-76 92 99

anders.degerman@vimmerby.se

 

Dela detta jobb

Logga
Fritidsledare till Fabriken vikariat

Vimmerby kommun