pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fritidsledare/ Fritidsassistent till den öppna fritidsverksamheten i Habo kommun

Företag Habo kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-25

Ansök nu

Fritidsledare/ Fritidsassistent till den öppna fritidsverksamheten i Habo kommun

Arbetsplatsen
Inom den öppna fritidsverksamheten i Habo kommun, bedrivs flera olika verksamheter. Den utgörs av fritidsgården som är nära kopplad till både en motorgård och ett e-sport-center. I samma hus som fritidsgården finns dessutom Fritidsbanken.
Verksamheterna är belägna centralt inom Habo och riktar sig till barn och ungdomar i åldrarna 10-18 år. Vi strävar efter generösa öppettider för alla åldersgrupper och verksamheter. Vi ser detta som en viktig del i det förebyggande arbetet. Vi arrangerar oftast särskilda aktiviteter under loven, men också flera större arrangemang under året som till exempel skolavslutningar, L.A.N m.m.
Vi har även tillgång till egen minibuss som används vid olika aktiviteter.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övrig personal bedriva och utveckla de olika områdena inom den öppna fritidsverksamheten.
Vi arbetar för att alla barn och ungdomar ska ha en meningsfull och trygg fritid, samt skapa härliga minnen för livet. Förebyggande aktiviteter är av en stor del av arbetet och barnkonventionen är en självklar del av uppdraget. I arbetet ingår att leda och inspirera barn och ungdomar att hitta sin plats och sitt intresse. Du ska vara lyhörd och öppen för ungas inflytande. Kunna samverka med andra aktörer som arbetar med barn och unga, både inom och utanför kommunens organisation. I tjänsten ingår också ett ansvar för Habo kommuns Fritidsbank.
Arbetstiderna är varierande, enligt schema jobbar du både dag-/och kvällstid och det innebär även vissa helgkvällar (fre-lör).

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller utbildning vi bedömer likvärdig. Men vi lägger också stor vikt på lämplighet och tidigare erfarenheter inom arbetsområdet. Du har ledaregenskaper och förmåga att skapa goda relationer. Du har god samarbetsförmåga men har också förmåga att arbeta självständigt. Med tanke på ansvar för fritidsbanken bör du ha intresse för idrott, sport och motion.
Meriterande är kunskap inom E-sport och sociala medier.
B-körkort och allmän datakunskap är ett krav.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Efter överenskommelse. Interjuver kan komma att ske löpande.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2022-09-25
Arbetsgivarens referensnummer: 2022-507

Upplysningar
Victor Sjöqvist
Enhetschef
0364428120
victor.sjoqvist@habokommun.se

Anders Ströberg
Biträdande förvaltningschef
0364428116
anders.stroberg@habokommun.se

Facklig företrädare nås via växel
036-442 80 00

Dela detta jobb

Fritidsledare/ Fritidsassistent till den öppna fritidsverksamheten i Habo kommun

Habo kommun