pedagogjobb.se

Fritidsledare

Företag Habo kommun
Ort
Utgår

2021-09-19

Ansök nu

Fritidsledare

Arbetsplatsen
Fritidsgården och Motorgården i Habo söker en ny medarbetare som vill arbeta för en meningsfull och kul fritid för Habos barn och unga, där barnkonventionen är en självklar del av arbetet.
Du vill leda och inspirera ungdomar att hitta sin plats och sitt intresse. Fritidsgården bedriver traditionell öppenverksamhet och har också ett e-sportcenter under samma tak.
Motorgården har sina egna lokaler i form av ett garage där ungdomar kan skruva, lära sig mer och delta i gemensamma projekt.

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med övrig personal, bedriva verksamheten på fritidsgården. Du ska även vara med och utveckla och arbeta på Motorgården. Arbetet är med barn och unga mellan 10-18 år och innebär tjänstgöring dag-/och kvällstid på vardagar samt helgjobb enligt schema.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker Dig som har fritidsledarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer vara likvärdig. Du är trygg, stabil, har lätt att bygga relationer och har goda ledaregenskaper. Du har god samarbetsförmåga men också förmåga att arbeta självständigt. Du har erfarenhet/stort intresse för teknik i synnerhet att meka med bilar och motorer. Du har goda datakunskaper och gärna ett intresse av E-sport. Körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Ett utdrag ur belastningsregistret ska visas upp.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Vår värdegrund utgår från begreppen Engagemang, Närhet och Ansvar.
I Habo kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2021-09-19
Arbetsgivarens referensnummer: 2021-502

Upplysningar
Victor Sjöqvist
Enhetschef
0364428120

Magnus Lundin
Ansvarig för Motorgård
0708482070

Fackliga företrädare nås via vår växel
036-442 80 00

 

Dela detta jobb

Fritidsledare

Habo kommun