pedagogjobb.se

Disponentvillan

Vill du ha ett kreativt yrke som ger en glädje att jobba med unga mellan 10-18 år? Vi söker medarbetare till fritidsverksamheten inom Uppsala kommun.

Vi bedriver fritidsklubbar, tonårsverksamhet och evenemang inom fritidsverksamheten .
Fritidsklubbarna är en öppen verksamhet för årkurs 4 till 6 med verksamhet dagligen mellan klockan 13-18 och heldagsomsorg vid lov och studiedagar.
Tonår är kvälls och helgarbete enligt schema. Fritidledartjänsten innebär arbete både på fritidsklubb och tonårsverksamheten.

Läs mer här (https://fritidsgardar.uppsala.se/)

Ditt uppdrag

• Planera, leda och utveckla fritidsverksamhet för barn 10-12 år och för ungdomar 13-18 år.
• Kunna samarbeta med skola, vårdnadshavare, föreningar, socialtjänst och andra aktörer.
• Inspirera barn och ungdomar till lärande och utveckling av det som man är intresserad av.
• Ta vara på ungas förmåga att lära sig nya saker, genom att skapa och ge utrymme för barn och ungas egna kreativitet.
• Ordna aktiviteter som präglas av glädje och lust.
• Arbeta för att alla barn ska känna sig trygga och bli bekräftade och att stimulera ungas engagemang och entreprenörskap.


I arbetsuppgifterna ingår det även administrativa arbetsuppgifter.


Din bakgrund
Vi söker dig som har fritidsledarutbildning eller annan pedagogisk utbildning. meriterande är om du är idrottsledare eller har erfarenhet av ungdomsverksamhet. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av normkritiskt arbete och friluftsliv. Önskvärt är också att du har IT-kunskaper och körkort.

Du har en god empatisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation. Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du tar initiativ och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du är kreativ och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Marie Isacsson enhetschef 018-727 54 34 (#)

Facklig företrädare:
Vision-018-727 14 77, Kommunal 010-442 88 16

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till kulturförvaltningen. Här finns följande sju avdelningar: förvaltningsstaben, Bibliotek Uppsala, Fritid Uppsala, Reginateatern, Uppsala konstmuseum, Uppsala kulturskola och Offentlig konst. Förvaltningen ansvarar för den strategiska planeringen inom kulturområdet och den kommunala kultur- och fritidsverksamheten. Hos oss kan du även jobba med kulturmiljöfrågor, kulturstöd och bidrag till studieförbund och bygdegårdar.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Fritidsledare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Dela detta jobb