pedagogjobb.se

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga?

Vill du veta mer om oss som arbetsgivare? Titta in på vår jobbsida: https://jobb.enkoping.seARBETSUPPGIFTER
Vår verksamhet riktar sig till barn och unga från årskurs 3 till och med 19 år. Arbetet innebär att du som fritidsledare skapar bra och meningsfull verksamhet tillsammans med barnen och ungdomarna samt övrig personal. Som fritidsledare är du en förebild och ska föregå med gott exempel. Du får gärna vara personlig, men inte privat, i kontakten med våra besökare. Förhållningssättet är inkluderande. Vi arbetar hälsofrämjande och har nolltolerans mot droger, tobak och dopning.

Alla människor är olika och har olika förutsättningar. Alla är välkomna precis som de är! Verksamheten är politiskt och religiöst neutral. I arbetet ingår, förutom direkt verksamhetsarbete, samverkan med andra kommunala enheter, föreningar, skola, socialtjänst och polis.

Arbetstiden eftermiddagar, kvällar och helger. Vi eftersträvar mångfald och arbetar aktivt med jämlikhet och jämställdhet. Arbetsplatsen är rökfri.


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad fritidsledare eller vad arbetsgivaren bedömer motsvarande.
Du har erfarenhet av att arbeta med barn och unga.
Du har ett eget driv och engagemang.
Du har god samarbetsförmåga, men kan även arbeta självständigt.
Du uttrycker dig väl på svenska, både i tal och skrift.

Det är även meriterande att vara flerspråkig och ha körkort.

Vi är en relativt liten enhet med många olika arbetsuppgifter. Därför är det viktigt att du är en i teamet, har förmåga att skapa goda relationer till de som besöker verksamheten, samarbetspartners och kollegor. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

För den som erbjuds anställning krävs utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.


ÖVRIGT
Varmt välkommen med din ansökan!
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Har du frågor om systemet eller hur du ska göra din ansökan, kontakta Visma Recruit på 0771-693 693.

Personuppgiftsansvariga nämnder för rekryteringen är kommunstyrelsen och rekryterande nämnd. Din ansökan sparas i 2 år. Om du blir anställd sparas din ansökan i din personakt. Dina personuppgifter kan komma att överföras till ett eventuellt anställningsavtal. Rättslig grund för att ta in dina personuppgifter är intresseavvägning. Ansökningarna hanteras av en extern leverantör. Om du anställs får du mer information om vad som gäller för dina personuppgifter i din anställning. Vill du veta mer om hur Enköpings kommun generellt sett hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har kan du läsa mer på enkoping.se/personuppgifter.

Dina ansökningshandlingar omfattas av offentlighetsprincipen och kan därför komma att lämnas ut som allmän handling efter en sekretessprövning.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga

Fritidsledare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-11-14

Ansök nu

Dela detta jobb