pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Härjedalens kommun, Bildningsförvaltningen

Funäsdalens skola har cirka 250 elever i årskurserna F-9 med tillhörande fritidshem. Skolan är vackert belägen mitt i byn vid foten av Funäsdalsberget. Vi har nära till längdspår, idrottsplats samt gondolen som tar oss upp till bergets toppstuga. Närhet till naturen sätter på olika sätt sin prägel på verksamheten som bokstavligt talat har ski-in ski-out läge. 

Vi söker nu en fritidsledare till vår fritidsgård. Tjänsten är en timanställning motsvarande cirka 15-20 % av heltid. Intervjuer kommer att ske löpande.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med övrig personal planerar och leder du fritidsgårdens verksamhet. Du umgås, samtalar och bygger relationer, du inspirerar till att utveckla intressen och hjälper ungdomar att skapa sociala sammanhang. Varierande arbetstider förekommer vilket innebär tjänstgöring på kvällar. 

Kvalifikationer

Gymnasial utbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig är ett krav. Eftergymnasial pedagogisk utbildning är meriterande, likaså erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. 

För denna tjänst är uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Personliga egenskaper

Som fritidsledare har du positiva förväntningar och är nyfiken på barn och ungdomar. Du är en trygg vuxen som kan sätta gränser och vara konsekvent. Du kan ta egna initiativ och hantera olika situationer som uppstår. Genom en god pedagogisk och social kompetens bidrar du till en lugn och stimulerande miljö för eleverna. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi erbjuder

Vi erbjuder en arbetsplats där du blir del av en engagerad och kompetent personalgrupp, 

Välkommen med din ansökan!

logga

Fritidsledare

Ort
Utgår

2022-10-06

Ansök nu

Dela detta jobb