pedagogjobb.se

logga

Fritidshemslärare/fritidsledare till Gottsta skola

Ansök nu

Fritidshemslärare/fritidsledare till Gottsta skola

Om tjänsten
Till höstterminen 2021 med start i augusti söker vi på Gottsta skola en fritidshemslärare/fritidsledare för arbete i fritidshem och skola. 

Arbetsbeskrivning
Du kommer arbeta i fritidshemmet med ansvar över en avdelnings planering och genomförande. Beroende på behörighet så kan undervisning i något ämne under skoldagen bli aktuellt och/eller  arbeta som dubbel bemanning i undervisningen.  Som fritidshemslärare på Gottsta skola arbetar du i en skola med god gemenskap, hög trygghetsfaktor samt höga förväntningar på såväl personal som elever.  Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 75-100%.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad fritidshemslärare alternativt fritidsledare med erfarenhet från arbete i fritidshem. Som person är du samarbetsvillig, lyhörd, trygg och har höga ambitioner avseende kvalitet. Du har goda kunskaper om fritidshemmets uppdrag i läroplanen. Du har kunskaper inom IKT och kan använda dessa för såväl planering, uppföljning och som ett verktyg i den dagliga verksamheten. Du kan både enskilt och gemensamt i arbetslaget ta ansvar för planering, uppföljning och genomförande av verksamheten utifrån skolans styrdokument. Du har förmåga att skapa goda relationer med såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du har en positiv elevsyn och strategier för att möta elever i behov av stöd och extra utmaningar. 

Om arbetsplatsen
Gottsta skola är en kommunal F-6 skola med fritidshem. Skolan är belägen 4 mil norr om Norrtälje, 10 mil norr om Stockholm. Skolan har ett naturnära läge med skogen som närmaste granne. På skolan har vi 165 elever och på fritidshemmets tre avdelningar går 88 elever. På skolan arbetar duktiga välutbildade pedagoger, barnskötare, fritidshemslärare, speciallärare, kurator och skolsköterska.

Anställningsform
Tillsvidare heltid/deltid

Tillträde datum 2021-08-13

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
Fritidshemslärare/fritidsledare till Gottsta skola

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret