pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Fritidshem - barnskötare

Garda skola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 2200 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Vilka är vi?

Garda skola ligger på Södra Gotland och är en F-6 skola med ca 90 elever och är en av fem skolor i Sudrets skolområde. Övriga skolor är Stånga, Högby, Havdhem och Öja skola. På Garda skola är det ca 15 anställda och ett välutbyggt elevhälsoteam som arbetar över hela skolområdet med att skapa en likvärdig skola, där alla elever ges bästa möjliga förutsättningar att nå goda resultat.

Garda skola skapar förutsättningar för att alla eleverna ska känna sig trygga, ha inflytande och bli sedda. Skola och fritids arbetar för att alla elever är allas elever. Garda skola/fritids skapar förutsättningar för ett livslångt lärande, där eleverna har möjlighet att utvecklas till trygga, självständiga och kritiskt tänkande individer. Verksamheten präglas av att rörelse, lek, idrott och hälsa är en viktig del och där idrottshallen är en naturlig träffpunkt för skola/fritids och de lokala idrottsklubbarna. Fritidshemmet har ca 50 elever inskrivna och det är 4 personer som har sitt huvuduppdrag på fritidshemmet. Fritids har planerade rastaktiviteter och arbetar för att utveckla skolgården utifrån elevernas intressen.
Skolan har slöjdsal för både hårda och mjuka material. Närhet till idrottsplats och fina naturområden används för natur- och miljöstudier.

Dina arbetsuppgifter

I rollen ingår att tillsammans med arbetslag på fritids den pedagogiska utvecklingen framåt. Genom dina kompetenser, intressen och kunskaper bidrar du till att skapa det bästa fritidshemmet för våra barn och elever.

Du kommer tillsammans med dina kollegor ansvara för att planera och genomföra aktiviteter utifrån läroplanen. Tillsammans stimulerar ni elevers utveckling och lärande och ger eleverna en meningsfull fritid. Detta sker genom att undervisning, enligt Lgr11, tar sin utgångspunkt i elevernas behov, intressen och erfarenheter, men även att eleverna kontinuerligt utmanas ytterligare genom att de inspireras till nya upptäckter. I undervisningen ansvarar du för att eleverna erbjuds en variation av arbetssätt, uttrycksformer och lärmiljöer som integrerar omsorg och lärande. I ditt uppdrag ingår också att skapa god kontakt med elever och vårdnadshavare i det dagliga arbetet.

Vem är du?

Erfarenhet av att arbeta i fritidshem och med barn i åldern 6-12 år.
Kunskap om vad som ingår i fritidshemmets uppdrag.
Kunskap om att arbeta i Tieto - lärplattform för fritids närvarorapportering.

Det är en fördel om du har en pedagogisk utbildning.

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6700 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är närmare 60000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Övrigt

Inom Region Gotland strävar vi efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrund och kön.
 
Vill du ha information om Gotland som plats att bo och leva på, läs mer på http://gotland.com/flytta-hit/
 
På Instagram kan du via @viarregiongotland följa våra medarbetare i sina dagliga arbeten.

Anställningsform

     Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

     Deltid

Tillträde

     Tillträde 20220107

Löneform

     månadslön

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     80 %

Ort

     Gotland

Län

     Gotlands län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/305

Kontakt

  • Emma Jansson, 0737 - 65 85 81

Publicerat

     2021-11-18

Sista ansökningsdag

     2021-12-05

Dela detta jobb

Fritidshem - barnskötare

Region Gotland