pedagogjobb.se

Logga

Frisörlärare till S:t Martins gymnasium

Företag Sundbybergs stad
Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-22

Ansök nu

Frisörlärare till S:t Martins gymnasium

Du har öga för detaljer. Och kan se helheten. Precis som vi.

Här på S:t Martins gymnasium har vi cirka 350 elever fördelade på nio program. Förutom hantverksprogrammet med inriktning frisör finns även finsnickeri, stylist, textil och design. Vi har också bygg- och anläggningsprogrammet med inriktning måleri, transport- och fordonsprogrammet med inriktning personbil och tre introduktionsprogram. Skolan har nära samarbete med respektive programs branscher.

Som yrkeslärare med inriktning frisör kommer du att ingå i ett arbetslag där du förväntas bidra till gemensam problemlösning, planering och utveckling. Du kommer även att vara mentor för en grupp elever.

Dina arbetsuppgifter blir att ansvara för planering, utveckling samt att bedriva den pedagogiska undervisningen i kurser på frisörprogrammet.

Vi vill att du har lärarlegitimation och erfarenhet av aktuellt arbetsområde. Du har ledarförmåga, kommunicerar på ett tydligt sätt samt har ett mål- och resultatorienterat förhållningssätt med helhetssyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Befattningen är en tillsvidaretjänst på deltid. Tillträde 12 augusti, 2019, eller enligt överenskommelse. Ansök senast den 7 juni, 2019. Vi genomför intervjuer fortlöpande. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

 

Dela detta jobb

Logga
Frisörlärare till S:t Martins gymnasium

Sundbybergs stad