pedagogjobb.se

Fredriksbergskolan i Hallsbergs kommun söker fritidspedagoger!

Ort
Utgår

2021-06-20

Ansök nu

Fredriksbergskolan i Hallsbergs kommun söker fritidspedagoger!

I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 16 000 invånare.

Denna annons gäller två tjänster i fritidshemmet på Fredriksbergskolan i Vretstorp. 

Fredriksbergskolan ligger i Vretstorp, ca 2 mil utanför Hallbergs tätort, med cirka 850 invånare. Skolan ligger centralt i samhället men med en närhet till skog och andra grönområden. Skolan är F-6 med ca 160 elever och två fritidshem, Biet och Blomman.

Fredriksbergskolan är en skola där alla elever får komma till sin rätt. Vi utvecklar och anpassar undervisningen och lärsituationerna utifrån varje elevs unika förutsättningar för att möjliggöra utveckling, både personligt och kunskapsmässigt. Det är en trygg plats att växa och utvecklas på. Vår ambition är att alla elever hos oss ska känna glädje över att vistas och verka i vår verksamhet, de ska känna sig delaktiga, trygga och inspirerade. Vi tar tillvara elevernas intressen och låter deras naturliga sökande efter kunskap leda oss på nya upptäcktsfärder i enlighet med de nationella riktlinjerna som formuleras i våra styrande läroplaner. På skolan finns det en tradition av att vi försöker hålla färre antal elever i våra klasser. Detta är något som vi strävar efter i vår organisation. Vi arbetar efter goda pedagogiska strukturer, en kultur som alla ansvarar för och ett gott ledarskap i vår verksamhet.

Vår målsättning är att skapa en god miljö för bildning, tänkande och kunskapsutveckling. Detta gör vi genom att möta varje individ med respekt för sin person och sitt arbete, samt ge en trygg miljö och positiv framtidstro.

Vi erbjuder dig:

  • Trivsam arbetsplats med positiva och glada kollegor och barn.

  • Mindre skola med stora möjligheter.

  • En personlig bärbar dator samt iPad.

  • Konkurrenskraftig lön och individuell lönesättning.

  • Goda utvecklingsmöjligheter.

Denna tjänsten innebär möjligheter till utmaningar inom hela skolans verksamhet. Dina möjligheter att utvecklas som pedagog och människa är goda då skolan hela tiden strävar efter hög delaktighet och en god arbetsmiljö där ett helhetstänk prioriteras. Vi söker därför dig som stimuleras av att arbeta i en social gemenskap med högt i tak och fokus på verksamhetsutveckling.

Kompetens

Vi söker dig som har fritidspedagogexamen. Du är förtrogen med läroplanen och andra styrdokument och har förmåga att omsätta teori till praktik. Du har god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Du har en förmåga och driv att aktivt delta i skolans förändringsarbete i relation till skolans utvecklingsplan. Vi arbetar utifrån den kompetenta eleven där inflytande och delaktighet är viktigt.

Vi tror att ditt arbete präglas av ambitiösa intentioner till utvecklande arbetsmetoder. Att du har en förmåga att arbeta självständigt men också i samarbete med kollegor ser vi som självklart för att utveckla hög kvalitet i elevernas utbildning. Som pedagog har du också en god förmåga att skapa och bibehålla relationer med främst elever och kollegor men också deras vårdnadshavare.

Vidare är du positiv, glad, trygg och entusiastisk i ditt arbete. I ditt dagliga arbete skall du kunna möta människor med inlevelse och empati. Du är även flexibel och ser möjligheter med olika anpassningar i verksamheten. Du sätter elevernas behov först.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande kvalifikationer:

  • Behörig fritidspedagog.

  • Erfarenhet av dokumentation.

  • Goda IT kunskaper.

Övrig information

Rekryteringen avser en deltidsanställning och en heltidsanställning, båda tillsvidare. Tillträde sker enligt överenskommelse. 

Din ansökan med merithandlingar och löneanspråk vill vi ha senast 2021-06-20. 

Välkommen med din ansökan!

Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi gör aktiva val avseende rekryteringsstöd och exponering inför varje rekrytering varför vi undanber oss direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Fackliga företrädare nås via kommunens kontaktcenter Hallsbergs kommun, 0582-685000

Kontaktpersoner
Anna Gustafsson
Rektor
0582-686400
anna.gustafsson@edu.hallsberg.se

Dela detta jobb

Fredriksbergskolan i Hallsbergs kommun söker fritidspedagoger!

Hallsbergs kommun