pedagogjobb.se

Förstelärare matte Stureskolan

Ansök nu

Förstelärare matte Stureskolan

Arbetsplatsen

Välkommen till Utbildningsförvaltningen i Bodens kommun!

Bodens kommun är en modern småstad med 28 000 invånare. I Boden lever vi närhetsliv. Med det menar vi det liv där du har nära till allt som är viktigt och lite till.

Att arbeta i Bodens kommun är att vara nära Bodensarnas föränderliga vardag. Detta innebär möjligheter och utmaningar där vägen fram kan vara mod att våga. Vi har en stark våga prova-kultur där stödet från kompetenta kollegor och chefer finns nära. Här får du ett stort förtroende i en fantastisk miljö och möjlighet att utveckla dig själv och andra. Vill du veta mer om hur det är att jobba i Bodens kommun? Då kan du läsa mer här: www.boden.se/jobbaiboden

I Bodens förskolor och skolor ges barn och unga mod och kompetens att möta framtidens utmaningar – den visionen arbetar vår utbildningsförvaltning för.

Kunskap, trygghet och goda lärmiljöer är utmärkande i våra verksamheter. Som medarbetare i vår förvaltning kommer Du ha kompetenta kollegor som visar respekt och tolerans och vars stora engagemang skapar arbetsglädje och stolthet. Tillsammans fokuserar vi på att ständigt förbättra verksamheten.


Vi välkomnar dig till det vi tycker är världens bästa 7-9 skola. På skolan finns ungefär 400 elever och ett 20-tal klasser samt förberedelseklass för nyanlända elever och två andra särskilda undervisningsgrupper.

Vi storsatsar på matematik och vill därför ha dig som brinner för matematik till oss här på Stureskolan! Är du läraren som vill vara med och utveckla en framgångsrik undervisning i matematik i en praktisk och teoretisk miljö? Kom och jobba med oss och våra andra a 9 ma/no-lärare! 

Vi har en planerad insats på skolan där vi arbetar med ledarskap i klassrummet och undervisningens kvalitet. Vi jobbar med kollegialt lärande bl a med hjälp av coaching och gemensam ämnesplanering på konferenstid. Vi är en skola med goda rutiner och välfungerande arbetslag. Stureskolan erbjuder goda möjligheter i form av lokaler, utrustning och schemaläggning för en varierad undervisning. Du blir en del av ett stort ämneslag med goda möjligheter för att utveckla undervisningen vidare! 

Med det sagt vill vi välkomna dig till vårt gäng! För visst vill Du också ha ett av världens viktigaste jobb?

Arbetsuppgifter

Den huvudsakliga arbetsuppgiften för alla förstelärare är undervisning och uppgifter som hör till undervisningen. Som förstelärare förväntas du arbeta med att utveckla undervisningen i ditt förstelärarämne för att skapa förutsättningar för högre måluppfyllelse. I ditt försteläraruppdrag kommer du att coacha andra lärare och du förväntas låta din undervisning komma andra till gagn genom att exempelvis låta andra lärare besöka dina lektioner. Du kommer att ha en viktig roll i skolans ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i matematik för årskurs 7-9. Du har flera års erfarenhet av att arbeta med undervisning i matematik.

Du har en gedigen kunskap inom ditt ämne samt en vilja och förmåga att sprida engagemang och intresse för ämnet till elever och kollegor. Utifrån aktuell forskning vill du systematiskt utveckla din och dina kollegors undervisning för att gynna elevernas lärande. Du vill gärna lära dig och ta del av andras kunskaper och erfarenheter samt att du gärna delar med dig av dina egna kunskaper och erfarenheter.

För Utbildningsförvaltningen är det viktigt att förstelärare arbetar med utveckling av undervisningen för att skapa högre måluppfyllelse, därför ska din ansökan innehålla:

• Exempel på hur Du utvecklar din undervisning för att den ska leda till goda elevresultat.
• Exempel på hur Du bidrar till ökad undervisningskvalitet nu och i framtiden.
• Exempel på hur Du sprider engagemang och intresse för ditt ämne till elever och kollegor

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vänlig bifoga lärarlegitimation eller examensbevis. Utdrag ur belastningsregistret måstes uppvisas före anställning i förskola och grundskola.

Vi värdesätter en jämn ålders- och könsfördelning samt mångfald inom alla yrkesområden.

Vi har rökfri arbetstid och vi erbjuder en friskvårdstimme i veckan.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringssystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan, märkt med referensnr till respektive kontaktperson, Bodens kommun, 96186 Boden.

Inför rekryteringsarbetet har Bodens kommun tagit ställning till rekryteringskanaler. Vi tackar vänligt men bestämt nej till all kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter eller liknande i denna rekrytering.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2019-10-20
Arbetsgivarens referensnummer: A906456
 

Upplysningar

Petronella Sirkka
Rektor
0921-62095

Tim Stenlund
Lärarnas Riksförbund
070-2745166

Joanna Hübinette
Lärarförbundet
070-3621779 el 0921-62411

Dela detta jobb

Förstelärare matte Stureskolan

Bodens kommun