pedagogjobb.se

Logga

Förstelärare i matematik och no åk. 7-9

Ansök nu

Förstelärare i matematik och no åk. 7-9

Sollentuna Musikklasser är en kommunal 4-9 skola med ca 400 elever. Alla våra klasser har musikprofil med fokus på klassisk körsång. Eleverna söker till oss genom antagningsprov. Skolan har en utåtriktad konsertverksamhet.

Alla våra elever har tillgång till en egen ipad eller Chromebook. Skolan arbetar för att utveckla det pedagogiska arbetet inom digital informations- och kommunikationsteknik. Under de fyra senaste åren har hela skolan varit engagerad i ett utvecklingsarbete med syfte att öka tillgängligheten för samtliga elever under hela skoldagen.

Skolan ligger centralt med närhet till både grönområden, sjöar och allmänna kommunikationsmedel som bussar och pendeltåg.

Arbetsuppgifter

Vi söker en förstelärare med legitimation i matematik och No-ämnen där legitimation i fysik är ett krav.

Större delen av matematikundervisningen sker i tvålärarsystem och No-undervisningen i 20-grupper. Delat mentorskap ingår i tjänsten.

Som förstelärare är kärnuppdraget undervisningen. Du kommer också ha ett uppdrag kopplat till ditt försteläraruppdrag där du förväntas driva någon del i det pedagogiska utvecklingsarbetet på skolan. Tillsammans med övriga förstelärare på skolan och skolledningen ingår du i skolans utvecklingsgrupp.

Kvalifikationer.

I din lärarroll är du strukturerad och tydlig samt har förmåga att skapa goda relationer till elever, personal och vårdnadshavare.

Du har god pedagogisk insikt så att du i gott samarbete med kollegor och skolledning kan fortsätta att utveckla skolan.

Du ska vara behörig lärare med lärarlegitimation.

Du ska kunna redovisa minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen för en eller flera anställningar som lärare i åk. 7-9.

Som förstelärare i Sollentuna har du 40 timmars arbetsplatsförlagd tid med bibehållna lov.

Vi erbjuder

Hos oss får du möjlighet att ha fokus på undervisning och blir utmanad av studiemotiverade elever som vill nå långt i sin kunskapsutveckling.

Sollentuna Musikklasser är en certifierad Olweusskola där trygghet och trivsel är hög hos eleverna.

Vi har höga förväntningar på både elever och medarbetare och erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med engagerade kollegor och elever. Vi stöttar varandra och är måna om en positiv kultur där vi hela tiden utvecklas.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Provanställning av förstelärarskapet kan komma att tillämpas.

Vi kommer att intervjua löpande, välkommen med din ansökan!

Med engagemang växer vi tillsammans – vi skapar värde och gör Sollentuna lite bättre varje dag. Vi vill ge dig möjligheten att kunna påverka, utvecklas, växa i din yrkesroll och trivas med kollegor. Vi söker dig som är nytänkande, ansvarstagande och välkomnande. Jämlikhet och mångfald är viktigt för oss och vi behöver olika kompetenser i våra verksamheter. Välkommen till oss! 

Anställningsform    Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning    Heltid
Tillträde    2021-01-07
Löneform    Individuell
Antal lediga befattningar    1
Sysselsättningsgrad    100%
Ort    Sollentuna
Län    Stockholms län
Land    Sverige
Referensnummer    2020/333
Kontakt    
Åse Mellerstedt, 08-57922102
Publicerat    2020-10-05
Sista ansökningsdag    2020-10-26

Dela detta jobb

Logga
Förstelärare i matematik och no åk. 7-9

Sollentuna kommun