pedagogjobb.se

Forssjö skola söker mellanstadielärare

Ansök nu

Forssjö skola söker mellanstadielärare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där bland annat bygget av två nya skolor står för dörren.

Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Forssjö skola är en grundskola med årskurs F-6. Här finns 115 elever och 15 medarbetare. Från och med i höst är alla klasser åldershomogena. Skolan ligger ett lugnt område cirka 6 km utanför Katrineholm. Förnärvarande är vi inne i en utvecklingsprocess där vi implementerar STL (skriva sig till lärande) i alla klasser.

Forssjö växer! Tomter förbereds, nya hus byggs och Forssjö skola ökar därmed i elevantal. Vi behöver fler lärare för att kunna möta det ökade söktrycket till vår skola och söker nu dig som vill arbeta på Forssjö skola.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbeta som klasslärare på vårt mellanstadium med sedvanliga arbetsuppgifter som undervisning, planering, mentorskap med mera.

Kvalifikationer:
Du ska ha lärarexamen och lärarlegitimation för undervisning i årskurser upp till och med 6. Det är viktigt att din digitala kompetens är hög.

Du behöver vara trygg, stabil och ha förmåga att skapa engagemang och delaktighet. Viktiga personliga egenskaper är också att kunna lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt.


Erfarenhet:
Erfarenhet krävs

Övrigt:
Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2020-08-03
Antal platser: 2

Ansökan:
Sista ansökningsdag: 2020-03-31

Arbetsgivarens referensnummer: C36074/2020

Dela detta jobb

Forssjö skola söker mellanstadielärare

Katrineholms kommun