pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare till Riddarängens förskola

Företag Mjölby kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2022-09-30

Ansök nu

Förskollärare till Riddarängens förskola

Om arbetsplatsen

Vi finns till för dem som bor och verkar i Mjölby kommun. Med cirka 28 400 invånare möter vi dagligen människor i olika åldrar och livssituationer, från barnet på förskolan till våra äldre på vårdboendet, från enmansföretagare till stora internationella företag. Våra 2500 medarbetare hjälper, stöttar och servar människor på ett eller annat sätt under hela deras liv. Vill du också bli en av oss? 

Är du en positiv och nyfiken förskollärare som vill vara med och göra skillnad för varje barn varje dag? Då är det dig vi söker! 

Riddarängens förskola ligger centralt i Mantorp med gångavstånd till pendeln. Förskolan består av 3 storarbetslag där varje arbetslag ansvarar för en avdelning. Förskolan tillhör en enhet där ytterligare en förskola ingår. Vi arbetar med kollegialt lärande inom vår gemensamma organisation, där leken och barns lekstyrka är i fokus.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du leda de målstyrda processerna och i undervisningen ansvara för att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Du planerar och genomför din undervisning utifrån läroplanen och från det kunnande och de erfarenheter som barnen tidigare har tillägnat sig. Du ansvarar för att spontant uppkomna aktiviteter och intressen, vardagliga aktiviteter och rutiner i förskolan blir en del av undervisningen. 

Som förskollärare ansvarar du för att utveckla den pedagogiska verksamheten där det systematiska kvalitetsarbetet är en självklar arbetsmetod för att följa upp, utvärdera och utveckla förskolans undervisning och utbildning. Du förväntas arbeta medforskande tillsammans med barn och kollegor. I samarbete med kollegorna utvecklar du lärmiljöer som inbjuder och inspirerar alla barn till lek, lustfyllt lärande och positiv kommunikation.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och vill vara med att bygga en förskola där alla barn kan och vill vara. 
Ditt förhållningssätt genomsyras av engagemang, öppenhet, nyfikenhet och lust att utvecklas. Du har tillit till barnets kompetens, som tas tillvara som en viktig resurs i lärprocesserna. 
Du är tydlig och lyhörd i ditt sätt att kommunicera och förväntas vara en god förebild med ett respektfullt bemötande i alla sammanhang. 
Du söker möjligheter till förbättring av utbildningen och tar tillvara på dina kollegors kompetenser för att utveckla undervisningen tillsammans mot högre måluppfyllelse. 
Du har förmåga att reflektera och analysera dokumentation för att leda verksamheten vidare. Du har god förmåga för att organisera och strukturera arbetet. 

Vi erbjuder dig som förskollärare i Mjölby kommun ett positivt klimat för utveckling av förskolans verksamhet med en gemensam vision och utvecklingsplan för alla förskolor. Ett lokalt samverkansavtal som ger alla förskollärare garanterad pedagogisk utvecklingstid varje vecka. 

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Tillträde: 2022-11-30

Ansökan

Ansök senast: 2022-09-30

Referensnummer: C99635

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen:  2

Kontakt

Kontaktperson

Therese Rudin
Rektor förskolor Mantorp
010-234 59 79
therese.e.rudin@mjolby.se

Facklig företrädare

Anneli Sjöstrand
Lärarförbundet
Anneli.Sjostrand@mjolby.se

Övrigt

Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. 

Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.

Dela detta jobb

Förskollärare till Riddarängens förskola

Mjölby kommun