pedagogjobb.se

logga

Förskollärare till Idala förskola

Ort
Kategorier
Utgår

2020-11-06

Ansök nu

Förskollärare till Idala förskola

Barn- och skolförvaltningen

 

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Barn- och skolförvaltningen arbetar för att skapa likvärdighet och goda förutsättningar för barn och elever att nå målen. Vi arbetar för en enhetlig och tydlig styrning för skola och förskola och en ändamålsenlig och effektiv organisation. Vidare strävar vi efter att skapa förbättrade förutsättningar för utveckling och kvalitet i verksamheten.

 

Om oss

Förskolan öppnade i sina nya lokaler maj 2020. Vi söker dig som tillsammans med dina kollegor vill bygga upp den nya förskolan från grunden. Förskolan ligger i samma lokaler som Idalaskolan, som har F-Åk 3, som vi utvecklar ett nära samarbete med.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta som förskollärare på vår nya förskola. Som förskollärare ansvarar du för utbildningen och du leder och utvecklar den pedagogiska utbildningen i ett nära samarbete med dina kollegor, barnskötare och andra förskollärare.

På förskolan arbetar vi i arbetslag, men har även ett gemensamt tema för alla förskolorna i Veberöd. Vi har gemensamma kompetensutvecklingsdagar där vi hjälper och stöttar varandra i vårt utvecklingsarbete. Vi ser det kollegiala lärandet som en viktig del mellan förskolorna i hela Veberöd och vi använder även goda utbildningsexempel som en del av kompetensutvecklingen. Förskolan har tillgång till förskolebibliotek, naturområden för utomhuspedagogik och ateljeristor.

Vi arbetar med miljöarbete i form av certifiering Skola för hållbar utveckling och har ett strukturerat systematiskt kvalitetsarbete. Som förskollärare har du reflektionstid i arbetslaget.

Vi söker dig som
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Det är meriterande om du har varit med och byggt upp nya verksamheter och har förmågan att skapa strukturer och rutiner.

Du behöver behärska och vara en användare av digitala verktyg. Vi genomför den pedagogiska dokumentationen om barnens och gruppens lärande i systemet Unikum. Som närvarosystem använder vi Skola 24 och för att dela och sprida information mellan medarbetare använder vi G-Suite.

Som person har du ett professionellt förhållningssätt och en god samarbetsförmåga. Du skapar goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Du har ett positivt förhållningssätt och testar gärna nya arbetssätt och metoder för att utveckla dig själv och verksamheten. Du har förmågan att göra barnen delaktiga i utbildningen och har goda egenskaper för att leda och stimulera barnen i deras lärande.

Vi ser gärna både interna och externa sökande.

Du är en ambassadör för Barn- och skolförvaltningen och Lunds kommun.
 

 

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Lön: Semestertjänst

Tillträde: 210107

Ansökan

Ansök senast

Sista ansökningsdag: 2020-11-06

Referensnummer

2020/874

Kontaktperson(er)

 

Annica Cederberg, 046-359 7602

Facklig(a) företrädare

Ida Nyman, 046-359 9397

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Idala förskola

Lunds kommun - Barn- och skolförvaltningen