pedagogjobb.se

Förskollärare till Högstorps förskola

Företag Växjö kommun
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Förskollärare till Högstorps förskola

Om tjänsten
Du som förskollärare ansvarar för barnens utbildning enligt våra styrdokument. Arbetslaget utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans med ett tydligt barnperspektiv, allt för att hitta bättre arbetsprocesser som leder närmare målen. Du har en viktig roll som att följa barnens förändrade kunnande och tillsammans med arbetslaget värna om barnens utbildning.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller i slutet av din utbildning.

• Du har en medveten tanke kring din roll som pedagogisk ledare i barngrupp. 
• Du arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett professionellt förhållningssätt mot barn, kollegor och vårdnadshavare.
• Du har förmåga att skapa ett positivt arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i arbetsgruppen och du ser barngruppens olika behov utifrån deras olika förutsättningar. 

Meriterande är vana av att arbeta med IKT och/eller utomhuspedagogik i det pedagogiska arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se.

Högstorps förskola är en förskola med 6 avdelningar mitt i stadsdelen Högstorp i Växjö. Förskolan arbetar idag åldershomogent och pedagoger följer barnen i den utsträckning det är möjligt. Förskolan arbetar med fokusområden som har sitt ursprung i utveckling, kvalité och lärande. Pedagogerna arbetar temainriktat och anpassar även utbildningen utifrån barnens intressen och nyfikenhet. Förskolan värnar om individen och lägger stor vikt vid barnens utveckling och lärande. Förskolan ska vara rolig, betydelsefull och lärorik hela dagen och vi arbetar för att barnen ska ha en meningsfull vistelse hos oss. 

Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Dela detta jobb

Förskollärare till Högstorps förskola

Växjö kommun