pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Förskollärare

 

Förskollärare till Jordbro 

VÄRDEN:

Vill du arbeta för att skapa goda möjligheter för varje barn att lära, utvecklas och lyckas? Vi söker förskollärare som har ett genuint intresse av att arbeta i en förskoleverksamhet som präglas av demokrati och solidaritet och där vi utmanas med inspiration från Reggio Emilias pedagogiska filosofi. Vår vision är att erbjuda varje barn likvärdiga möjligheter att utvecklas och lära i en verksamhet där barnets bästa är i fokus.

LEDARSKAP:
 I Haninge kommuns kommunala förskolor är varje medarbetares röst viktig. För att stödja det behövs ett innovativt, engagerat, lyhört och demokratiskt ledarskap som leder till gemensamt ägarskap hos alla.

 I arbetslaget är du den som leder och ser till att alla blir delaktiga. Du är ansvarig för den gemensamma utbildningen, både för arbetslaget och för hela förskolan med fokus på en likvärdig utbildning.

Du ska utöva ett tydligt ledarskap som innefattar ansvar, engagemang, lyhördhet, ödmjukhet och intresse för hela förskolan och organisationen. Du är den pedagogiska ledaren i arbetslaget och är den som skapar sammanhang och samarbete mellan medarbetare, tydliggör syften och lyfter mål och metoder utifrån läroplanen.

Vi söker dig som är vill arbeta strukturerat, strategiskt och långsiktigt med att forma en utvecklande och lärande förskoleverksamhet. Du har både förmåga och mod att utmanas och utmana dina kollegor i arbetet med barnen. Du är en drivande förskollärare som har fokus på barnens utveckling i ditt team men även driver utvecklingsarbete på hela förskolan tillsammans med kollegor.

MÅNGFALD:
Vi tycker det är viktigt att förskolan speglar samhället. Vi ser olikheter och kulturell mångfald som en tillgång bland barn, vårdnadshavare och pedagoger.

KVALIFIKATIONER

 • Utbildad förskollärare med förskollärarlegitimation
 • Väl förtrogen med intentionerna i förskolans läroplan, Barnkonventionen och Reggio Emilias pedagogiska filosofi
 • Väl förtrogen med IKT och dess möjligheter i det pedagogiska arbetet
 • Kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

MERITERANDE:

 • kreativitet och förmåga att jobba med en mångfald av estetiska uttryckssätt
 • Specialpedagogiska kompetenser
 • Erfarenhet av att arbeta språkutvecklande i mångkulturella sammanhang
 • Erfarenhet/förmåga av att möta familjerna och skapa förtroendefulla relationer för barnens bästa

VI ERBJUDER DIG:

Möjlighet att ingå i ett demokratiskt sammanhang med

 • Kompetensutveckling internt och externt
 • Pedagogiska nätverk med många engagerade kollegor
 • Samarbete med Haninges Barnateljéer och KreMiMa - Haninge förskolors hållbarhetscenter- samt mycket annat som vi tillsammans med övriga förskoleområden innovativt håller på att ta fram

Introduktion och mentorskap Schemalagd planeringstid Arbetskläder. friskvårdskuponger, semesterväxling

Välkommen med din ansökan som innehåller personligt brev, meritförteckning, referenser och löneanspråk. Intervjuer kan ske löpande.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

 

 

Dela detta jobb

Förskollärare

Haninge kommun - Utbildningsförvaltningen