pedagogjobb.se

Logo

Förskollärare

Företag Ockelbo kommun
Ort
Utgår

2021-08-01

Ansök nu

Förskollärare

Ockelbo kommun är en Plats att växa och vi som arbetar här värnar om våra medborgare och att ständigt utveckla kommunen. Vår vision är att vara en attraktiv arbetsgivare och att vi som arbetar här är stolta och engagerade i våra arbeten. En viktig framgångsfaktor tror vi är att skapa samma möjligheter att växa för våra medarbetare som för våra medborgare och i vår lilla kommun med ca. 500 medarbetare finns det möjligheter att göra skillnad – på riktigt! Här arbetar alla verksamheter i närhet till varandra och med korta beslutsvägar blir delaktighet och möjlighet att påverka en naturlig del i vardagen.

Vi erbjuder alla våra månadsanställda medarbetare olika förmåner bl.a. möjlighet att semesterdagsväxla så beroende på ålder kan du ha upp emot 37 semesterdagar på ett år. Vi har även 1 500 kr i friskvårdsbidrag varje år samt tillgång till Falck Personalstöd. För oss är det också viktigt att alla medarbetare har möjlighet att kunna förena arbetsliv med privatliv.

Vill du ha ett meningsfullt arbete där du är med och utvecklar vår kommun tillsammans med oss?

Förskolan i Ockelbo har hög prioritet. Som medarbetare hos oss får du tillgång till friskvårdsbidrag och avgiftsfri pedagogisk lunch. Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för din personliga och utbildningens utveckling. Vi har 6 utvecklingsdagar per år som förläggs 3 per termin. Bra kommunikationsmöjligheter till Gävle och Bollnäs.


Wij förskola ligger i södra delen av Ockelbo med gångavstånd till idrottsplats, centrum, skog och Wij trädgårdar. Wij förskola består av åtta avdelningar varav sex avdelningar är belägna i helt nya, fräscha lokaler och 2 i en angränsande paviljong. Förskolan har en fin anpassad utemiljö. Förskolan nyinvigdes i november 2020 och paviljongen i januari 2021. Avdelningarna är åldersindelade 1-3 år och 3-5 år, på varje avdelning arbetar 3 heltider.

Vi erbjuder arbetskläder för både ute- och inomhusbruk och tillgång till egen dator. Nyexaminerade förskollärare erbjuds introduktionsperiod med mentor under 1 år.

ARBETSUPPGIFTER
Pedagogiskt arbete i barngrupp, 1-5 år. Du tillsammans med arbetslaget ansvarar för att genomföra utbildningen på förskolan, både enskilt och i grupp. Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna i undervisningen utifrån styrdokumenten. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation, uppföljning samt utvärdering av utbildningen enligt beslutande mål och riktlinjer.

KVALIFIKATIONER
Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarlegitimation.
Du som söker är öppen, drivande och har lätt för att kommunicera med barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och
utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med dessa. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Bor du utanför Ockelbo?
Det är närmare än du tror; med X-trafik tar det 22 minuter från Gävle, 35 minuter från Sandviken och 35 minuter från Bollnäs att komma hit.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Förskollärare

Ockelbo kommun