pedagogjobb.se

Berwalds förskola

Har du intresse för undervisning och utbildning? Vill du arbeta hos oss som förskollärare i arbetslag med andra förskollärare där det är goda förutsättningar för undervisning utifrån reflektion, planering och diskussion på dagtid?

På vår förskola har vi små barngrupper och all arbetstid är på dagtid. Här passar du som förskollärare med särskilt intresse av att arbeta med demokratiuppdraget och språkutvecklande arbetssätt.

Berwalds förskola ligger i natursköna Gottsunda med närhet till Gipen. Förskolan består av åldersnära avdelningar och vi har renoverade lokaler med goda möjligheter för att arbeta med digitalisering och lärande miljöer. Goda bussförbindelser finns.

Läs mer om förskolan här (https://berwaldsforskola.uppsala.se/)

Ditt uppdrag
På Berwalds förskola arbetar vi med barns delaktighet utifrån berättande, problemlösning och reflektion. Genom att möta andra människor och ta del av varandras erfarenheter kan vi skapa närhet, tillit och få en ökad förståelse för demokrati.

Du ansvarar för undervisning och utbildning tillsammans med välutbildade förskollärare i ett engagerat arbetslag. Med utgångspunkt i styrdokumenten och olika pedagogiska teorier skapar du en utvecklande, stimulerande och trygg miljö, där du även leder och entusiasmerar kollegor i det pedagogiska.

Hos oss får du goda förutsättningar för att leda det pedagogiska arbetet genom regelbundna tillfällen för reflektion och diskussion på dagtid. Vi arbetar med riktad kompetensutveckling, som stödjer utveckling av utbildningen och dig som pedagog.

Om du är nyexaminerad erbjuds du en mentor under ditt första år.


Din bakgrund
Vi söker dig som har förskollärarexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan Förskollärarlegitimation, alternativt inväntar legitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete eller VFU på förskola. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd, av arbete med pedagogisk dokumentation, av arbete med normkreativt förhållningssätt och av arbete med flerspråkighet och språkutvecklande arbetssätt. Arbetet kräver att du har goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift och goda IT-kunskaper. Du ska också ha god kännedom om skollagen och om läroplanen. Vi ser gärna att du har kunskaper i pedagogisk dokumentation och i tecken som stöd.

Du är en kommunikativ person som har lätt för att lyssna och anpassa ditt sätt att kommunicera. Du har en god ledarskapsförmåga och en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Monica Junefelt , rektor, 018-727 82 51

Facklig företrädare:
Lärarförbundet 018-727 24 50

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till utbildningsförvaltningen. Vi erbjuder förskola, grundskola och gymnasieskola för barn och ungdomar mellan 0 och 19 år. Tillsammans jobbar vi mot målet att alla elever ska nå bästa möjliga kunskapsresultat.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Förskollärare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2020-08-17

Ansök nu

Dela detta jobb