pedagogjobb.se

Förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Förskollärare

Vill du ha ett av de viktigaste och roligaste uppdragen som finns? Hos oss får du inspirera till ett lustfyllt lärande – varje dag, hela vägen. Vi kallar det lärglädje. 

Ditt nya jobb 
Nu söker vi dig som vill utveckla barnens förmåga, kunskaper och tilltro till sig själva och förbereda dem för livet och framtiden. Du arbetar nära barngruppen och ser barnens behov av stimulans för sitt lärande genom leken. Tillsammans med dina kollegor har ni ett gemensamt ansvar för hela utbildningen och att det främjar barns utveckling och lärande, i enlighet med förskolans läroplan och övriga styrdokument.

Välkommen till oss 
Den här tjänsten är för närvarande placerad på förskolan Snilleblixten, som är en av två förskolor som tillhör Flahults förskoleområde. Förskolan har en fantastisk innemiljö med ljusa och rymliga lokaler. Vi har en utemiljö med stora ytor och en skolskog som vi ofta besöker. Snilleblixtens förskola har en verksamhet som är baserad på tre delar, teknik/naturvetenskap, musik/rörelse och skapande. Dessutom kännetecknas Snilleblixtens verksamhet av trygghet för barn och föräldrar. Vi arbetar också med hållbar framtid och Grön Flagg. Besök gärna vår hemsida och läs mer om hur vi arbetar på Snilleblixtens förskola. www.jonkoping.se/snilleblixtensforskola.

Din kompetens 
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller nyutbildad förskollärare. Datorer och annan IT-utrustning känner du dig helt bekväm att arbeta med. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta i olika konstellationer och sammanhang samt besitter en personlig mognad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Bra att veta 
För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång.

Vill du veta mer? 
Johanna Sandwall, tf rektor, 036-10 36 71
Maria Berg, tf rektor, 036-10 25 66

Fackliga företrädare 

Välkommen med din ansökan. Tillsammans skapar vi lärglädje!

Dela detta jobb

Förskollärare

Jönköpings kommun