pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Vi på RSS* söker dig som tycker det är spännande att leda, förvalta och utveckla en värdedriven verksamhet utifrån antroposofisk socialterapi och läkepedagogik. Våra värdeord är att främja individen genom att vara inkluderande, inspirerande, meningsskapande och trygga.

Våra vuxenboenden ligger insprängda i lantliga Vårdinge by omgivna av folkhögskola och flera andra verksamheter och där finns också vår dagliga verksamhet. Föreståndaren har ett övergripande ansvar för boendena och samverkar med kollegor både inom RSS och de övriga verksamheterna i byn.

Det här kräver att du är kommunikativ och värderingsstyrd och har ett genuint intresse för människor med funktionsvariation. Samverkan är det som skapar Vårdinge by till en unik plats och då är dialogen mellan verksamheterna särskilt viktig, liksom förmågan att vilja kommunicera med alla.

Vad önskar vi mer av dig? Du ska vilja skapa delaktighet och tillit, inkludera, engagera och motivera; vara lösningsorienterad och ha förmåga att lösa situationer, vara lyssnande och ödmjuk och vilja förstå…. Viktigast är kanske inte att du uppfyller allt detta från början men att du strävar aktivt efter att utvecklas i den här riktningen. Brukarna står i centrum och du ska vara nyfiken på vad du och dina medarbetare kan åstadkomma tillsammans med dem.

Du behöver ha socionomexamen eller liknande och minst 5 års erfarenhet av ledarskap inom vård och omsorg, grundläggande kunskaper inom HR, vara utbildad i systematiskt arbetsmiljöarbete och ha en god planerings- och administrativ förmåga.

Känner du att det här är något för dig, skicka in din ansökan eller intresseanmälan till:

Rudolf Steinerstiftelsen för läkepedagogiska terapi- och familjevårdsformer (*RSS)

Sofia Edgren 070 7757785

Katarina Lauren 070 424 29 09

Ansökan skickas via "Ansök nu". 

Ange gärna löneanspråk

RSS Vårdinge by har i dag 14 boendeplatser (LSS 9:9) och i Vagnhärad finns ungdomsboenden med 4 – 8 platser (LSS 9:8) för elever i Ekgårdens skola. Den dagliga verksamheten (LSS 9:10) i Vårdinge by har ett tjugotal platser. Vi sysselsätter omkring 25-30 medarbetare totalt i boendena. Idén med Vårdinge by är en bygemenskap i samverkan med Vårdinge Folkhögskola som har utbildningar inom konst, hantverk och trädgård samt internatboende för omkring 100 studenter, med Hagastiftelsens dagliga verksamheter och boende och alla övriga som bor och verkar inom byn. Det finns också kortare kurser, konferenser och ett vandrarhem som är öppet på sommaren.

Platsen, som alltid är öppen för allmänheten, ligger vackert vid Långsjön som är en ren och djup sjö som sträcker sig från Mölnbo till Hölö. Verksamheterna i byn är anpassade så att alla ska kunna vara delaktiga och förstå vad som händer omkring dem och på så vis minimera sitt handikapp. Våra huvudpersoner har vanligen stora omvårdnadsbehov och behöver särskilt anpassade omgivningar och byn är därför en bra plats för dem som inte kan dra nytta av en integrering i en tätort men samtidigt har behov av ett levande socialt sammanhang.

logo

Föreståndare till LSS-boende i Vårdinge by

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-01

Ansök nu

Dela detta jobb