pedagogjobb.se

Logo

Förarprövare

Företag Klippans kommun
Ort
Utgår

2021-03-31

Ansök nu

Förarprövare

Arbetsplatsen

I Klippans kommun är vi drygt 1500 kollegor som varje dag jobbar med samma fokus att finnas till för våra invånare, företagare och besökare. Vi är alla en viktig del av helheten och satsar mot en kommun med stolta medarbetare och stolta Klippanbor. Som en linje i vårt arbete och för en gemensam kultur, arbetar vi efter vår värdegrund Vi i Klippan och inriktningarna "Vilja varandras framgång", "Våga sticka ut" och "Kul i jobbet".

På Tegelbruksskolan arbetar vi tillsammans för att alla ska ha en trivsam och trygg utbildningstid. God arbetsmiljö, kamratskap och härlig stämning skapar förutsättningar för goda studieresultat. Personalgruppen som arbetar med skolan består av drygt 50 personer. Skolan är i expansivt skede med utveckling av gymnasieutbildningen och flera fortbildningar för de aktuella branscherna.

Och inte minst, vi jobbar i en kommun i utveckling där vi tillsammans skapar livskvalitet. Nyfiken? Läs mer på klippan.se/kollegaiklippan

För mer information: http://www.klippan.se

Arbetsuppgifter

Tegelbruksskolan söker dig som är förarprövare som brinner för att utbilda. Samverkan sker över ämnesgränserna med de olika programmen för att öka elevernas förståelse för hur de olika ämnena hör ihop, samt för att utveckla elevernas självförtroende, ansvarsförmåga och kreativitet. I arbetet ingår utvecklingsarbete i arbetslag, samt ev även mentorskap för en grupp elever.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad lärare med legitimation för aktuella ämnen.
Dessutom är du utbildad förarprövare och har CE-behörighet.

Instruktörsutbildningar såsom truck- hjullastar-, grävmaskin-, kran- bandschaktarutbildning samt D-behörighet är meriterande.

För att passa in hos oss på Tegelbruksskolan är det viktigt att du har förmåga att arbeta med andra människor, att lyssna, visa empati och respekt. Du har stort intresse av människor och i synnerhet elever i utveckling. Du har lätt för samarbete och vill utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du är prestigelös och kan hjälpa och be om hjälp från dina kollegor. Du är strukturerad och har förmåga att planera och organisera ditt arbete. Vi har högt i tak på Tegelbruksskolan och tycker att det är viktigt att vi har kul i jobbet!

Övrigt

Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

För att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess arbetar vi i ett kompetensbaserat rekryteringsverktyg.

Som anställd i Klippans kommun kommer du få tillgång till Förmånsklippan, en portal full med förmåner.

För allas trevnad är vår arbetstid rökfri.

Vi arbetar med ett löpande urval i våra tjänster vilket innebär att vi kontaktar och intervjuar kandidater under ansökningstiden.

Om du blir erbjuden tjänst ska du uppvisa giltigt utdrag från Polisens belastningsregister.

Omfattning/Varaktighet

Heltid, Tillsvidare

Anställning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Antal platser: 1

Kontaktpersoner

Johan Jönsson , Bitr. Rektor
Telefon 0435-28193
E-post johan.jonsson2@klippan.se

Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare nås genom kommunens kundtjänst Telefon 0435-28000

Arbetsgivare

Klippans kommun
Barn- och utbildningsförvaltningen - Verksamhetsområde Frivilliga Skolformer

Dela detta jobb

Logo
Förarprövare

Klippans kommun