pedagogjobb.se

Vill du vara med och guida elever från jobbdröm till drömjobb?

Movant AB är vuxenutbildningsföretaget som i nära samarbete med bransch-och näringsliv utvecklar den bästa utbildningen för varje elev. Movant har sedan starten nischat sig inom yrkesutbildningar, och genom det skapat ett stort nätverk av företag som hjälper oss att skapa närmsta vägen ut till jobb. Skolorna finns från Malmö i söder till Luleå i norr och är en del av i AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande.

Till Falkenbergsenheten söker vi nu en lärare med SFI-behörighet som ser möjligheterna i nya utmaningar och som tycker om att utveckla. Som lärare kommer du att få möjligheten att vara en del i ett arbete som ligger till grund för Movants nationella arbete med integration.  

Arbetet går ut på att, i nära samarbete med yrkeslärare och handledare på arbetsplatser, stärka nyanlända i det svenska språket. För att passa in här ska du vara idérik och driven i ditt mål att göra någonting bra för såväl individ som samhälle. Vi sätter värde i flexibilitet, yrkeskunnande och prestigelöshet.

Arbetsuppgifter:

Undervisa i SFI under former som passar yrkesutbildningen.
Skapa koncept kring mediala läroverktyg – foto/film
Skapa rutiner, upplägg och arbetssätt
Samarbeta med lärare inom olika yrken
Gärna vara ute på arbetsplatser och bedriva undervisning(om möjligt)

Vid en anställning blir du del av en flytande enhet som först och främst jobbar i Halland men som kan göra vissa utstick hos aktörer i andra delar av Sverige. Du anställs under en expansiv och utvecklande fas där varje dag innehåller nya utmaningar.

Tillträdesdag: 2018-08-13
Placeringsort: Du utgår från Halmstad men arbetar även i Varberg.
Anställningsform: Tillsvidare, provanställning 6 mån
Sista ansökningsdag: 2018-07-31 Vi kallar löpande till intervju och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag.
Kontaktperson: Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att ta kontakt med:
Thomas Aldén, Projektledare - 072-819 82 72, Thomas.alden@movant.se
Maria Norshammar, Rektor - 072-600 67 53, maria.norshammar@movant.se

Är du den vi söker?

Välkommen att skicka in dina ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev där du motiverar varför du söker dig till och just denna tjänst. Vi är tacksamma att få din ansökan så snart som möjligt och återkommer med besked till dig så snart vi fattat ett beslut.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Vi är en del av AcadeMedia, Nordens största utbildningsföretag. Välkommen att läsa mer på www.academedia.se.

Logga

Flexibel och nytänkande SFI-lärare med fokus på utveckling

Företag Movant AB
Ort
Utgår

2018-07-31

Ansök nu

Dela detta jobb