pedagogjobb.se

Farsta grundskola AF musikklasser söker leg lärare i MA/NO/TK åk 7-9

Ansök nu

Farsta grundskola AF musikklasser söker leg lärare i MA/NO/TK åk 7-9

Beskrivning

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser är en centralt belägen skola vid Farsta Centrum. Vi har elever från närområdet i årskurs F-9 samt tillresande elever i musikklasser i årskurserna 4-9. Skolan har ca 1000 elever och hög personaltäthet.

Vår elevsyn grundar sig i att vi har en uttalad, stark tro på att elever utvecklas när de ges förutsättningar att lyckas. Vi arbetar systematiskt för att gemensamt hitta lösningar och skapa goda lärmiljöer för våra elever. På vår stora skola finns många möjligheter att utvecklas som lärare och kollega!

Vi arbetar aktivt med Internationella frågor och externa kontakter. Arbetsplatsen är HBTQI-certifierad.

Nu söker vi en legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i MA/NO för årskurs 7-9.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du planerar, genomför och utvärderar din undervisning i ämnena MA/NO för åk 7-9. Du betygsätter och bedömer arbeten. Du kommer ingå i ett arbetslag och ämneslag där du tillsammans med andra kollegor samarbetar och utvecklar undervisningen. Du samarbetar även med skolledning, vårdnadshavare och elevhälsoteam. Mentorskap för en grupp elever ingår i tjänsten. Du dokumenterar och stödjer eleverna i deras sociala och kunskapsmässiga utveckling.

Kvalifikationer

Vi vill att du som söker:

  • Är legitimerad grundskolelärare med behörighet i MA/NO/TK för åk 7-9

  • Har aktuell arbetserfarenhet

  • Har erfarenhet av differentierad undervisning

  • Har erfarenhet som mentor/arbetsledare

Som person är du strukturerad och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du leder, motiverar och skapar engagemang och delaktighet för dina elever så att ett gott samarbete skapas. Du har lätt för att samarbeta med andra kollegor och kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Det kollegiala lärandet ser du som en självklar utgångspunkt för att skapa ny kunskap. Vidare är du mål- och resultatinriktad och tar ansvar för din egen kompetensutveckling för att utvecklas i din profession.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Dela detta jobb

Farsta grundskola AF musikklasser söker leg lärare i MA/NO/TK åk 7-9

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen