pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Fågelforsskolan 7-9 söker lärare

Ort
Kategorier
Utgår

2022-10-09

Ansök nu

Fågelforsskolan 7-9 söker lärare

Om arbetsplatsen

Välkommen till Fågelforsskolan 7-9, en trivsam skola med kollegor som har arbetat ihop många år och med 270 härlig elever!

Fågelforsskolans grundskola består av tre årskurser, två klasser i anpassad grundskola och en särskild undervisningsgrupp. Skolan är organiserad i arbetslag, ett arbetslag för varje årskurs, och därmed ett nära samarbete mellan lärare och elev. 

Skolan kännetecknas av ett kollegialt arbete både gällande att utveckla undervisningen i ämnet och arbete med övergripande förbättringsområden för skolan. Skolan har sedan 2013 sammanfattat vad vi kollegialt ser som framgångsrikt gällande trygghet och trivsel samt lärande i Fågelforsskolans pedagogiska plattform. Plattformen har fokus på språkutvecklande arbetssätt, ämnesdidaktiskt kollegium och motivationsarbete. Ta gärna en titt på skolans hemsida:
https://www.vaggeryd.se/utbildning-och-barnomsorg/grundskola/grundskolor/fagelforsskolan-7-9.html

Arbetsuppgifter

Fågelforsskolan söker en lärare i flera ämnen. Om det är någon med denna breda kompetens återstår att se. Vi söker: NO, MA, TK, ENG. 
Beroende på din kompetens utformas en tjänst med vårterminens start. 
Vi tänker att en variant kan vara att ha undervisning i år 7 i NO och få möjligheten att följa årskurs 7 till år 9. Och att komponera NO med teknik och MA i år 7. 

Hur tjänsten utformas förs i dialog med dig. 

Kvalifikationer

Vi söker dig, legitimerad lärare som gärna samarbetar med andra kollegor. 

Du brinner för ditt/dina ämnen och har ett analyserande förhållningssätt som bidrar till att utveckla din undervisningspraktik. Du är trygg i rollen som lärare och har lätt för att skapa goda relationer med elever.

Anställningens omfattning

Tillträde:   2023-01-09

Ansökan

Referensnummer:   22/167

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

1

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.  

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför samtal från rekryteringsfirmor och annonsförsäljare.

Dela detta jobb

logo
Fågelforsskolan 7-9 söker lärare

Vaggeryds kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen