pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

F-3 LÄRARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKOKLOSTER

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-27

Ansök nu

F-3 LÄRARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKOKLOSTER

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor.

Raoul Wallenbergskolorna startade sin verksamhet i Skokloster för mer än 5 år sedan. Där finns idag en mycket uppskattad förskola med 6 avdelningar fördelade i fina lokaler och mycket naturnära, vilket ger goda förutsättningar för en aktiv verksamhet. I augusti 2023 påbörjar vi etableringen av en liten lågstadieskola med fritids i anslutning till förskolan, och startar upp med förskoleklass. Avsikten är att år för år bygga upp verksamhet i årskurserna F-3 med en klass i varje årskurs. 

Uppdraget som lärare i Skokloster är en unik chans för dig som vill se barnen vidareutvecklas från förskolan och vidare till förskoleklass och upp till åk 3. Att etablera en ny enhet är en möjlighet för dig som vill vara med och påverka hur verksamheten utformas. Vi har mycket höga förväntningar på våra lärare både vad gäller pedagogiskt och karaktärsmässigt ledarskap och vi ser att du även ska ha ett stort engagemang för att ta ansvar så att uppstarten av verksamhet blir av mycket god kvalitet. Våra pedagoger ska vara goda föredömen och leva upp till våra fyra ledord ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Inom RWS blir du även del av en helhet där vi gemensamt har ett målmedvetet utvecklingsarbete för att stödja vår utveckling både på förskolan och skolan liksom i koncernen som helhet.

Vem är du?

Vi söker dig som är skicklig, drivande och engagerad lärare, som liksom vi, brinner för att göra positiv skillnad för alla elever – både de som är i behov av särskilt stöd och de som behöver utmaningar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du är en person som från djupet av ditt hjärta brinner för att ge barn en god start i livet.

Du är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i åk F-3. Med god didaktisk förmåga, goda ämneskunskaper, en tydlig struktur och med en varierad undervisning som är anpassad utifrån den enskilde eleven, skapar du de bästa förutsättningarna för att våra elever ska uppnå kunskapskraven. Du ser dokumentation och bedömning av elevernas kunskapsutveckling som en självklar del i ditt arbete. Du ser dig själv som en viktig del i arbetet för att skapa goda förutsättningar för elevernas lärande.

Du har ett gott ledarskap som förmedlar en tydlig lektionsstruktur, trygghet, tydliga förväntningar och relationsskapande. Du är väl förtrogen med digitala verktyg. Du ser samarbete som ett givet sätt att utvecklas och bli ännu bättre. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med skolans styrdokument. Du har förmågan att möta eleverna individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med elever och vårdnadshavare, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll.

Det är en ny relativt liten skolenhet som du kommer att arbeta på vilket kräver att du är flexibel, trygg och har gott entreprenörskap.

Vi erbjuder dig:

  • Friskvårdsbidrag
  • Fria, pedagogiska luncher
  • En närvarande ledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% med 6 månaders inledande provanställning och med tillträde inför uppstarten av höstterminen 2023 eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på: www.raoulwallenbergskolan.se

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Senast den 31 januari 2023 vill vi ha din ansökan. Rekrytering sker dock fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Har du frågor om tjänsten som F-3 lärare på RWS Skokloster är du välkommen att kontakta vice VD Eva Arfwedson på e-post eva.arfwedson@raoulwallenbergskolan.se eller på mobil 072-858 0599.

För att arbeta inom skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

 

Dela detta jobb

logo
F-3 LÄRARE RAOUL WALLENBERGSKOLAN SKOKLOSTER

Workspace Recruit