pedagogjobb.se

Errarps skola söker 4-6 lärare

Ansök nu

Errarps skola söker 4-6 lärare

Om arbetsplatsen

Ängelholm är landets första agila kommun! 
Här tänker vi nytt och vi har därför byggt en unik utvecklings- och serviceorganisation helt fokuserad på medborgarservice och samarbete. Förutom att vi har huvuduppdrag istället för förvaltningar, är det unika med Ängelholms kommun vårt signalsystem och våra agila arenor. 

Vi jobbar med vardagsinnovationer och får saker att hända. Samarbete är en självklar arbetsform för oss och med vårt agila arbetssätt har vi förutsättningarna och förmågan att anpassa oss i ett samhälle som ständigt förändras. Vi lever vår värdegrund: Öppenhet, Omtanke och Handlingskraft.

Ängelholm är dessutom en av Sveriges vackraste platser med kilometerlånga stränder, djupa skogar och öppna landskap och har bästa läget med utomordentliga kommunikationer till resten av Skåne, Sverige och kontinenten. 

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss? Läs mer på jobb.engelholm.se

Errarps skola är en skola F-6 skola med ca 400 elever belägen i Skälderviken. Med skog och hav på gångavstånd har vi en fantastisk utemiljö att tillgå. Vi har fräscha och generösa lokaler och ett bibliotek integrerat i skolan. 

På Errarps skola utgår vi från en vi-känsla där alla involveras och bidrar. Trygghet, kunskap, inspirerande lärmiljöer och glädje är enligt oss viktiga hörnstenar för att skapa god kvalité i undervisningen. Vi driver en framtidsinriktad skola där eleverna får förutsättningar att nå sin fulla potential för att möta sitt fortsatta liv. Med lärandet i fokus arbetar all personal tillsammans utifrån elevernas bästa!

Arbetsuppgifter

Errarps skola växer och utifrån detta söker vi dig som brinner för ditt yrke och vill arbeta som klasslärare med mentorskap i en årskurs 4. Vi erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter där du tillsammans med dina kollegor skaffar dig redskap för att få våra elever att växa och skaffa sig goda kunskapsresultat. Som stöd i din vardag har du energigivande arbetskamrater, ett specialistteam (bestående av speciallärare, specialpedagog, skolsköterska, kurator och en skolpsykolog), en IT- administratör med god datorkunskap, en supportande skolindentent och en närvarande rektor.

Kvalifikationer

Du är utbildad lärare med behörighet att undervisa i årskurs 4-6. För tillsvidareanställning krävs lärarlegitimation med behörighet att undervisa i aktuella ämnen för årskursen. 

Du är positiv och lösningsinriktad med en god ledarförmåga i klassrummet. Du tycker liksom vi att det är av stor vikt att alla på skolan möter varandra med glädje och respekt och du har lätt för att skapa förtroendefulla relationer med både elever, kollegor och vårdnadshavare.

Vi förväntar oss att du tillsammans med elever och personal bidrar till god arbets- och studiemiljö där du tillsammans med ditt arbetslag utifrån kursplaner och styrdokument gör ditt yttersta för att varje elev utifrån sin fulla kunskapspotential ska nå en hög måluppfyllelse. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningens omfattning

Tillträde: 2019-08-09 eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar fortlöpande rekrytering.
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   2:15/19

Lön

Löneform: Månadslön.

Anställning

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att bli aktuell för tjänsten måste du uppvisa utdrag ur belastningsregistret.
Har du erhållit företrädesrätt i Ängelholms Kommun, ska du ange detta i din ansökan.

Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Ängelholms kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. 

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: 
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Kontaktperson

Christina Falk

Rektor Errarps skola 0431-46 83 49christina.falk@engelholm.se

Facklig företrädare

Facklig företrädare nås via Kundtjänst.

0431-870 00

Dela detta jobb

Errarps skola söker 4-6 lärare

Ängelholms kommun