pedagogjobb.se

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till år 9 och ungefär 180 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde, samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker.

Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, gemensamma förhållningssätt och IKT. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv.

År 2018 blev vi stolta mottagare av Kvalitetsutmärkelsens Hederspris för vårt framgångsrika arbete med inkludering och likabehandlingsfrågor.

Vårt trivsamma bibliotek har utsetts till Skolbibliotek i världsklass 2017 och 2018. Läs gärna mer om oss på https://eriksdalsskolan.stockholm.se/

Vi söker nu en legitimerad lärare, behörig i bild.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du planerar, undervisar och utvärderar din undervisning i bild för årskurs 4-9. Tjänsten är på 50%. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med andra lärare som har olika behörigheter.

Din kompetens och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i bild för årkurs 4-9. Du anpassar din undervisning utifrån olika strategier och utvecklar eleverna i att lära både självständigt och tillsammans med andra.

Som person är du trygg och stabil och har en god kommunikativ förmåga. Du motiveras av att samarbeta och ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär
Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.
Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Eriksdalsskolan söker legitimerad bildlärare, 50%

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-18

Ansök nu

Dela detta jobb