pedagogjobb.se

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Eriksdalsskolan - En skola för alla

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker.

Vår skola är i en spännande utvecklingsfas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande med särskilt fokus på metodikfrågor, gemensamma förhållningssätt och arbetet med digitala verktyg. Tillsammans har skolans personal utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv. På Eriksdalsskolan finns även en grundsärskola för elever från förskoleklass till år 9 samt en CSI-enhet för elever som behöver extra undervisning i tal-, språk- och kommunikation.

Skolan har nyligen genomgått en HBTQ-certifiering och förra året blev vi stolta mottagare av Kvalitetsutmärkelsens Hederspris för vårt framgångsrika arbete med inkludering och likabehandlingsfrågor. Vårt trivsamma bibliotek har utsetts till Skolbibliotek i världsklass 2017 och 2018.

Läs gärna mer om oss på https://eriksdalsskolan.stockholm.se/

Skolan är inne i en expansiv fas. Inför ht 2019 söker vi ytterligare personal  till Eriksdalsskolans fritidshem. Tjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst.

Observera att vi kommer göra ett löpande urval, vänta därför inte utan ansök redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

Du jobbar i ett arbetslag med en grupp kollegor på ett av skolans fritidshem. Du planerar, genomför och utvärderar verksamheten på fritidshem tillsammans med arbetslaget. Du samarbetar även med lärare i årskurs F-3 gällande exempelvis estetiska processer. Du planerar och genomför friluftsdagar. Fritidspedagoger och lärare arbetar tillsammans runt en årskursgrupps elever och ansvarar på så vis tillsammans för eleverna.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som har examen som fritidspedagog/är behörig lärare i fritidshem, alternativt har du förskollärarexamen samt legitimation. Det är meriterande om du har aktuell erfarenhet av att ha jobbat på fritidshem.

Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du leder och organiserar arbetet så att en trygg lärandemiljö skapas. Du motiveras av att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap och anpassar din undervisning och kommunikation därefter. Du reflekterar över det praktiska arbetet på ett systematiskt sätt, både enskilt och tillsammans med kollegor.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Stockholm stad ger dig möjlighet att växa och göra karriär

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling.

Läs mer på http://pedagog.stockholm.se/

Du som är nyexaminerad skapar tillsammans med skolledning och mentor en plan för introduktionsperioden.

Övrigt

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Eriksdalsskolan söker lärare mot fritidshem/fritidspedagog/förskollärare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-06-21

Ansök nu

Dela detta jobb