pedagogjobb.se

Eriksdalsskolan söker lärare i trä-metallslöjd, vikariat

Ansök nu

Eriksdalsskolan söker lärare i trä-metallslöjd, vikariat

Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna.

Eriksdalsskolan hittar du mitt på Södermalm nära vackra Årstaviken. Här går cirka 1150 elever från förskoleklass till år 9 och ungefär 180 personer arbetar här. Vi har rymliga och funktionella lokaler, en fantastisk skolgård och tillgång till konstgräsplan, skridskobana och Eriksdalsbadet i vårt närområde, samtidigt som vårt läge på Södermalm är nära stadens puls, utbud av muséer och parker.

Vår skola är i en spännande fas där vi arbetar med skolutvecklingsfrågor gällande kollegialt lärande, gemensamma förhållningssätt och IKT. Vi har genomfört fortbildningssatsningar inom IT, språkutvecklande arbetssätt och HBTQ. Tillsammans har skolans lärare utvecklat goda mötesstrukturer för samplanering och kollegial utveckling i gemensamma konferenser för personalen i hela skolan i ett åk F-9-perspektiv.

År 2018 blev vi stolta mottagare av Kvalitetsutmärkelsens Hederspris för vårt framgångsrika arbete med inkludering och likabehandlingsfrågor.

Vårt trivsamma bibliotek har utsetts till Skolbibliotek i världsklass 2017 och 2018. Läs gärna mer om oss på https://eriksdalsskolan.stockholm.se/

Vi söker nu en lärare i trä-metallslöjd för ett vikariat fram till 9/6 2020.


Arbetsuppgifter

Du kommer undervisa i trä- och metallslöjd i åk 4, 7 och 8. Även undervisning i grundsärskola ingår samt elevens val åk 4 och 5 och resurstid. Du kommer ingå i slöjdämneslag och arbetslag åk 4.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig:

  • som är utbildad lärare med behörighet att undervisa i trä-metallslöjd
  • som har erfarenhet av undervisning i trä-metallslöjd

Som person är du trygg och stabil och har en god självinsikt. Du har en god samarbetsförmåga och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du ser det kollegiala lärandet som en självklar utgångspunkt för att skapa ny och fördjupad kunskap. Du anpassar din undervisning och utvecklar eleverna i att lära, både självständigt och tillsammans med andra. Ditt sätt att undervisa skapar engagemang och delaktighet.

Vi kommer  lägga stor vikt vid personlig lämplighet för denna tjänst.
 

Vi kommer göra urval och intervjuper löpande för denna tjänst, så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt
Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

 

 

Dela detta jobb

Eriksdalsskolan söker lärare i trä-metallslöjd, vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen