pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Enskedefältets skola söker lärare till år 1- vikariat

Ort
Utgår

2022-12-02

Ansök nu

Enskedefältets skola söker lärare till år 1- vikariat

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Enskedefältets skola är en väl fungerande och omtyckt kommunal F-6 skola med ca.560 elever. Skolan ligger vid Sockenplans tunnelbanestation, har närhet till både naturområden, idrottsplats och kommunala transportmedel vilket gör att vi med lätthet också kan utnyttja stadens stora kulturutbud. Enskedefältets skola är helt nyrenoverad och tillbyggd.

Skolans vision är ”För varje elevs framgång” och vi som arbetar här vill skapa goda förutsättningar för just detta. Medarbetarna är engagerade och har höga förväntningar på sig själva, varandra och eleverna. På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam där skolledning, skolsköterska, skolpsykolog, kurator och specialpedagoger ingår. I anknytning till elevhälsoteamet finns skolans trygghetsgrupp, rastverksamhet samt aktivitetsledare. Sammantaget är detta en viktig del i värdegrundsarbetet och det förebyggande elevhälsoarbetet här hos oss på Enskedefältets skola.

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig, behörig lärare, årskurs 1 - 3. Tjänsten är ett vikariat (med eventuelle förlängning) under vårterminen med start i årskurs 1. Du kommer att arbeta som klasslärare och ansvarar främst för undervisningen i din klass. Tillsammans med dina två parallellärare i årskursen samt ditt arbetslag planerar, genomför och följer ni upp verksamheten inom alla ämnen utom slöjd, idrott, musik. Till varje klass finns det även en klasskontakt/samverkan i form av fritidspersonal dagtid, ca.10h/vecka.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att Du har en bred utbildning med behörighet inom fler ämnen.

Vi ser helst att du, förutom utbildning, även har erfarenhet av undervisning i läs-, skriv- och matematikutveckling i de yngre åldrarna.


Vi söker Dig som kan ta egna initiativ, är engagerad och intresserad av barns lärande och utveckling. Vi förutsätter att Du har förmåga att skapa goda relationer med elever, kollegor och föräldrar. Utbildning som lärare år 1-3 är ett krav. Erfarenhet är meriterande.

Övrigt

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Enskedefältets skola söker lärare till år 1- vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen