pedagogjobb.se

 

Arbetsplatsbeskrivning

Enskede gårds gymnasium är en skola i utveckling. Just nu är de flesta utbildningar introduktionsutbildningar och många elever kompletterar sin studieplan för att gå vidare i sina studier. Vi har fyra yrkeskategorier som är kopplade till våra utbildningar; Bageri, frisör, fordonsverkstad och snickeri.

Skolan har drygt 300 elever och ca 70 personal. Den kommer att växa och skolbyggnaden står inför stora renoveringar.

Skolan är centralt placerad nära Globen. Tunnelbanans station ”Enskede gård” ligger närmast skolan. Vår hemsida hittar du på länken nedan; https://enskedegardsgymnasium.stockholm.se/

Arbetsbeskrivning

Du ska vara flexibel och öppen för förändringar. Våra elever studerar på olika nivåer och grupperna varierar i storlek. Vi har en del elever med anpassningar av olika slag och du får gärna ha erfarenhet av elever med olika behov av anpassningar.

Hos oss är eleven i fokus, men det också mycket viktigt att du kan samarbeta och har en positiv inställning till kollegialt lärande. Vi arbetar tillsammans och har ett starkt elevhälsoteam som bedriver ett strukturerat samarbete med den pedagogiska personalen kring eleverna.

Du är ansvarsfull och följer de riktlinjer och regler som gäller en kommunal skola i Stockholm idag. Du blir en viktig kugge i vår skola och din erfarenhet blir en del av vår skolas utveckling. Du har också ansvar för skolans skalskydd, kameror och larmsystem tillsammans med vaktmästarna.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av datorer, programvaror och hantering av IT. Du ska ha sinne för struktur och organisation.

I arbetet ingår att beställa och hantera alla skolans datorer, telefoner, skrivare och andra pedagogiska, digitala verktyg t.ex. smartboards och projektorer. Du beställer allt som har med vår IT-hantering att göra och hanterar också fakturor i samband med det. Du blir redaktör för informationsplattform för personal, elever och vårdnadshavare. Även hantering av tjänstekort ingår i arbetsuppgifterna.

Du ska vara flexibel och lyhörd för elevernas och lärarnas behov och stöd i sitt kunskapsinhämtande. Du får gärna ha erfarenhet från både skola och annan yrkeserfarenhet. Meriterande är att du har arbetat med elever i behov av anpassningar p.g.a. olika funktionsvariationer.

Det är meriterande att du har utbildning inom IT och teknik. Meriterande är också att du har erfarenhet från Stockholms stads egna datorsystem såsom Skolplattformen m.m. Även hantering av tjänstekort ingår i arbetsuppgifterna.

Vi kommer att kalla till intervju löpande. Anställningen är tills vidare och vi önskar tillsätta så fort som möjligt.

Övrigt

Semestertjänst

Enskede gårds gymnasium söker IT-samordnare

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-25

Ansök nu

Dela detta jobb