pedagogjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Pedagogjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Engagerad mellanstadielärare åk 4-6

Ort
Utgår

2022-08-15

Ansök nu

Engagerad mellanstadielärare åk 4-6

Stockholm utvecklas och förändras för framtiden. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

 

Vill du vara med och göra en bra skola ännu bättre?
Hässelby Villastads skola är en kvalitetsmedveten, lärarvänlig och rolig skola belägen i ett lugnt villaområde nära Mälaren. Vi har en personalstyrka på ca 120 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Vi är en skola i ständig förändring med högt söktryck och drivna medarbetare. Vi står för trygga elever med struktur och ordning i fokus och eftersträvar att bli än mer digitaliserade i kommunikationen med elever och vårdnadshavare. Vi förväntar oss att alla medarbetare är delaktiga och bidrar med positiv energi och kompetens i såväl undervisning som i konferenser och övriga möten med elever, föräldrar och kollegor.

Mentors skapet är viktigt och vi ser att du är en tydlig ledare i elevgruppen och kan skapa goda relationer till dina elever.

Vi söker nu en vikarierande mellanstadielärare med huvuduppdrag i åk 6. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i arbetslag 4-6 och till största del undervisa i åk 6. Vi lägger stor vikt vid att arbeta med gruppdynamiken i klasserna för att skapa trygghet och studie ro. Du skapar goda förutsättningar för inlärning och når höga resultat. Tjänsten är ett vikariat på 75-100 % med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer
Legitimerad lärare med flera års erfarenhet av läraryrket på mellanstadiet. Du har goda kunskaper inom IKT. Du är behörig i Ma/NO och meriterat är att du är behörig och har erfarenhet av att undervisa i flera ämnen. 

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Dela detta jobb

Engagerad mellanstadielärare åk 4-6

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen